سلام بچه ها دخترم ۴ ماه و ۵ روزشه هنوز گردن نگرفته گوشت گردن پای مرغ خوردم چندبار ولی هنوز نمیتونه محکم نگه داره همش سرش میوفته رو شکم میخوابونم سرش رو برای چند لحظه بالا نگه میداره بعد میندازه کمکم کنید از نگرانی دارم میمیرم
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دکتر خودش ک همیشه میبرم گفت چرا گردن نگرفته و... فرستاد کاردرمانی اونجا بهم ورزش دادن انجام دادم ولی از ترس پیش ی متخصص دیگه بردم اون گفت نباید نگران باشی من تعجب میکنم چرا پیش کاردرمانی فرستاده بچت باید اون طول بارداری ک زود اومده را طی کنه
عزیزم دختر من سه روز دیگ شش ماهش میشه هنوز ب طور کامل و محکم نمیتونه گردنشو بگیره چن تا متخصص بردم گفتن مشکلی نداره بچه ها با هم فرق میکنن همین ک میزاریش ب شکم چن ثانیه بالا میاره خوبه
انقدر بیمارستان هارو چرخیدم خسته شدم دکتر خودش میگفت این کارایی ک الان میکنه برای ۱ ماهگیه😐اخه بچه من با وزن ۱۹۰۰ بعد هم کم کرد جد ۱۶۸۰ چجوری نگه میداشت همش خواب بود