2777
2789
عنوان

دعوا باشوهرم

446 بازدید | 20 پست

تو تاپیک قبلی گفته بودم بهم دروغ گفته بود با دامادشون نه با دوستاش رفته بود بهش زنگ زدم گفتم گف چی میگی با نگفتم دیگه بهت.منم گریه کردم گف برو گفتم چی گف برو دیگه منم زنگ زدم مامانمو بابام اومدن دنبالم ساعت 10بود ساعت 12شب اس درد درو باز کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم گفتم خونه بابامم کلیدای خونه رو نداشت گف غلط کردی رفتی اونجوری بمون حق نداری بیای منم گفتم خودت گفتی برو اولین بار بود که بهم بگه غلط کردی یا بگه برو

وااااس چی رفتی

خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت

نبایدمیرفتی منتظرش میموندی وقتی اومدباهاش حرف میزدی

خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت

یه ساعته پیش اس داد آژانس میفرستم برا کلیدا مامانم گف دخترم پاشو برو خونت برگشتم اومدم با بابام .الانم هیچی نگفتیم به هم خوابیده خیلی دلمو شکسته هر چی دعوامون بشه آخرش من رفتم معذرت خواهی دیگه خسته شدم 

یه ساعته پیش اس داد آژانس میفرستم برا کلیدا مامانم گف دخترم پاشو برو خونت برگشتم اومدم با بابام .الا ...

نرو عزیرم همینجور بد عادتش میکنی دیگه بزار اون منتت و بکشه پیش قدم شه بخصوص وقتی مقصره