2777
2789
وقتی میره رو منبر پایین آوردنش مکافاته

😂😂😂😂بابای منم اینجوریه هممون در میریم وقتی طولانی میشه یکی اسهال میشه گلاب به روت اون یکی میگه امتحان دارم 😂😂

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
😂😂😂😂بابای منم اینجوریه هممون در میریم وقتی طولانی میشه یکی اسهال میشه گلاب به روت اون یکی میگه ا ...

خخخخ من مجبورم گوش بدم کافیه بگم خسته شدم یا اعتراض کنم همه چیو با مثال و توضیح فرهنگ کل ملل میگه . خخخخ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخ من مجبورم گوش بدم کافیه بگم خسته شدم یا اعتراض کنم همه چیو با مثال و توضیح فرهنگ کل ملل میگه . ...

😂😂😂هندز فری بزار گوشت بعد ک حرف زد بگو این خاموشع بگو گوشم باتو هر از گاهیم سرتو تکون بده بگو اره درست میگی حق با تو  

😂😂😂هندز فری بزار گوشت بعد ک حرف زد بگو این خاموشع بگو گوشم باتو هر از گاهیم سرتو تکون بده بگو اره ...

برااینکه کوتاه بشه سکوت میکنم گاهی میگم اره درست میگی. چون مخالفت کنم چندصفحه دیگه در جهت اثبات اشتباه بودن مخالفت من اضاف میشه 😀

بیخیال عادت کردم ب من نگه ب کی بگه 😄😝

برااینکه کوتاه بشه سکوت میکنم گاهی میگم اره درست میگی. چون مخالفت کنم چندصفحه دیگه در جهت اثبات اشتب ...

😂😂😂 مامانمم میگه عادت کردم چیکار کنم بزار حرف بزنه