همخونه مدیر عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 1063 عنوان کمک | مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 20 پست پوست تخمه تو گلوم گیر کرده انقد انگشت انداختم که آوردم بالا ولی در نمیاد .چی کنم 😢😢 دکتر چی برم ؟ خدایا در همه ی لحظات کمکم کن راضی ام به رضایت 1398/03/18 | 01:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خرسی68 عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 3528 فکر کنم روغن زیتون بخوری بره پایین..البته من فقط شنیدم ها...تجربه نکردم..اخه باعث میشه محیط چرب بشه و حرکت کنه خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
همخونه مدیر استارتر عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 1063 عزیزم چند وقت پیش برادرشوهرم تیغ ماهی تو گلوش گیر کرد .مثل شما بالا آورد ولی تیغ همچنان ماند رفت بیم ... اره انگار باید برم دکتر حلق و بینی😣 خدایا در همه ی لحظات کمکم کن راضی ام به رضایت
همخونه مدیر استارتر عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 1063 فکر کنم روغن زیتون بخوری بره پایین..البته من فقط شنیدم ها...تجربه نکردم..اخه باعث میشه محیط چرب بشه ... الان امتحان میکنم . ممنون خدایا در همه ی لحظات کمکم کن راضی ام به رضایت
خرسی68 عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 3528 الان امتحان میکنم . ممنون خواهش خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
maman_sadrajoon عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 926 نشنیدم . قاریق چی فقط شنیدم تو شهرمون منم قاریقچی نشنیدم...ولی اونیکه میگم انگشتشو میندازه تو گلوت و درش میاره بعضیاشونم از رو گردن ردش میکنن داخل لطفا برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستید...
همخونه مدیر استارتر عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 1063 منم قاریقچی نشنیدم...ولی اونیکه میگم انگشتشو میندازه تو گلوت و درش میاره بعضیاشونم از رو گردن ردش می ... رفتم پیش همون خانم قاریق چی انگشت انداخت دراورد😊 خدایا در همه ی لحظات کمکم کن راضی ام به رضایت