2777
2789
عنوان

چایساز

369 بازدید | 15 پست

سلام بچها من حدود۱سال پیش ازیکی ازپاساژای شوش تهران وسایل برقی جهیزیموخریدم.به فروشنده هم گفتم همه چیوباکیفیت بده.الان که نزدیک عروسیمه دقت کردم مارک چایسازم سانلنده(sunland).اسمشواصن نشنیدم.شماشنیدین یادارین این برندو؟اگه میدونین کیفیتش بده؟

دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چای ساز با مارک معروف من تاحالا ندیدم  واقعا مارک معروف برای چای ساز چیه🤔🤔🤔

فلرشنیدم خوبه.ولی اونموقع همه چیوبه فروشنده سپردم

فلرشنیدم خوبه.ولی اونموقع همه چیوبه فروشنده سپردم

ما تا حالا چهارتا چای ساز داشتیم حتی مارکشونم نمیدونم چیه ولی همشون خیلی خوبن، مال شمام انشالله خوبه 

فاطی ام❤️

من خودم چايي سازمو فلر خريدم كلا وسايل برقي هاي كوچيكم فلره هنوز استفاده نكردم ولي ميگن خوبه نميدونم 

اما اتومو از يكي از مغازه هاي شوش خريدم ماركش aec بود نميدونم خوبه يا نه به فروشنده اعتماد كردم كاراييشم ديدم خوب بود ولي ماركش معروف نيست 

نشنيدم ولي خودت بايد تحقيق ميكردي اگه جنس با كيفيت ميخواي مغازه دارا هر چي دارن ميدن خب

آخه اونموقع اون میگفت چای سازاگه سرهمی باشه بهتره.اماظاهرشودوس نداشتم

کلااعصابم خرابه.خالم دقیقامث من خریدکرده بطرف گفته ی چرخ گوشت خیلی توپ بده.الان که اومده استفاده کنه گردوهم چرخ نکرده.واسه همه وسایلم استرس گرفتم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز