2777
2789

وازلين

روغن

تقويتي هاي ماركاي مختلف 

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه مارکی؟قیمتشون چنده

٢٠ به بالا

لوازم ارايشي و داروخونه دارند .دبورا ماوالا ..

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))

با روغن زیتون. اول یکم رو اجاق گرمش می کنم. اما نه به حدی که دستمو بسوزونه . بعد یه دستمال کاغذی یا پنبه رو می زنم تو ظرف روغن و می کشم به ناخنام. اطرافشم باید روغنی شه. یه چند دقیقه می ذارم و بعدش دستمو می شورم. هم ناخن و از خشکی در میاره هم رنگ پریدگیشو از بین می بره. این مطلبم  درمورد تقویت ناخنه.فکر میکنم به دردتون بخوره.

http://blog.bamailto.com/the-best-vegetable-oils-to-strengthen-the-nails/

در فروشگاه اینترنتی الانزا، انواع کالاهای مرتبط با آرایش ناخن و محصولات تقویتی مانند محلول‌های تقویت کننده و ترمیم کننده از برندهای داخلی و خارجی قرار گرفته‌اند که به شما امکان خرید راحت و اینترنتی را می‌دهد. برای خرید تقویت کننده ناخن، از دسته‌بندی لوازم آرایشی وارد محصولات آرایش ناخن شوید و تمامی محصولات این شاخه را در کنار هم مشاهده کنید.

تقویت ناخن های آسیب دیده؛ متاسفانه عوامل زیادی می‌توانند باعث خشک و شکنندگی، رشد کم و آسیب به ناخن‌ها شوند که علاوه بر اینکه سلامت آن را تحت تاثیر قرار می‌دهند، ظاهری ناخوشایند را ایجاد می‌کنند. هنگام برخورد با یک دوست، همکار در یک قرار رسمی یا روزهای معمول کاری، المان های بسیاری نظیر چهره، لباس‌ و ظاهر تمیز و آراسته، همه نگاه ها را به شما جلب می‌کند، خوب است بدانید ناخن‌های مرتب دست در این آراستگی بی‌تاثیر نیستند.
https://elanza.com/mag/strengthen-damaged-nails/