2777
2789
عنوان

بدویید بیاید 😓

473 بازدید | 18 پست

سلام خانوما امروز بیرون بودیم گوشی شوهرمو ازش گرفتم جلو بقیه بهم داد گفتم میخوام بازی کنم. اونوقت تلگرامش رمز داره که قبلا رمزشو گفته بود. بعد همکار زنش بهش پیام داده بود به انگلیسی سلام کرده بود. اونم چند تا عکس از  محل کارشون براش فرستاده بود. بعد یه پیامی هم با یکی از دوستاش داده بود. که دوستش گفته بود رفتی تو اون گروه با زنا ل اس بزنی! اونم نوشته بود حذف کردم دوباره بفرس اینم گفته بود ندارمش. اینا رواومدیم خونه آنقدر حالم بد بود نتونستم حرف بزنم پیام دادم. اونم نوشت برام که اون همکارم قضیه نداره عکس مربوط به کاره . اون دوستمم دلیل نمیشه هر چی بگه راس بگه. نوشت منو بعد این همه سال نشناختی واعتماد نداری

خدا یا مرابه غیر از خودت واگذار نکن

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ای عزیزم تو الان حرص میخوری من ۵سال ازدواج کردم از اینا آنقدر دیدم که امروز میخواستم کلا برم خانوادم طبق معمول سر شوهرم منو فش دادن در کل دوست ندارن من برم خونشون منم از شوهرم متنفرم بهش زنگ زدم‌گفتم پاتو خونه بزاری پدرتو درمیارم

ای عزیزم تو الان حرص میخوری من ۵سال ازدواج کردم از اینا آنقدر دیدم که امروز میخواستم کلا برم خانوادم ...

شوهرتو چیکار کرده. من تحمل این کارا روندارم. باعث جداییم میشه

ایشالله دعا کن بره زیر ماشین منم راحت بشم خودتو مثل من مریض نکن به خدا سر این چیزا شادابی و سلامتیم از بین رفت کلی مریضی پیدا کردم اونقدر دعوا و اونقدر تو خودم ریختم 

ایشالله دعا کن بره زیر ماشین منم راحت بشم خودتو مثل من مریض نکن به خدا سر این چیزا شادابی و سلامتیم ...

الهی بمیرم برات نفرین نکن من امروز برای اولین بار این اتفاق افتاد از بیرون تفریح رفته بودیم خیر سرم. آنقدر حالم بدشد تاالان. الان که بهم پیام داد توضیح داد از روش خجالت میکشم