2777
2789
عنوان

حال دلم بده

219 بازدید | 26 پست

فردا صبح با خونواده شوهرم میریم نسافرت مادرشوهر و پدرشوهر و برادر شوهرمینا هروقت میریم مسافرت پدرسوهرم میاد ماشین ما و جلو میشینه منم مثل بچه هاعقب ماشین میشینم و لذتی از مسافرت نمیبرم اگر مادرشوهرم با ما باشه باز بهتره ولی اون اونیکی ماشین میشینه به سوهرم گفتمم دعوا کرد چیکار کنم بنظرتون 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
.
0
0%
.
1
100%

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اون مرد و بزرگتر شما و شوهرته نمیشه که بره عقب شما بشینی جلو

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

نمیدونم چون هیچ وقت این مسئله برام پیش نیومده ومهم هم نبوده حالا عقب جلو چه تفاوتی داره😉

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

عقب ک بهتره ولـــــــو میشی😐

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

حال دل منم امشب بده

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

مدارا کن لااقل زهرمارت نشه مسافرت.. هرچند من یکی مسافرت با کسی بهم خوش نمیگذره فقط ترجیح میدم خودمو همسرم باشیم.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

منم مادرشوهرم چون چاق هست اوایل مینشست جلو اگ‌میامد ماشین ما.منم بدم میامد.ب شوهرم‌میگفتم‌میگفت من ک نمیتونم بگم برو عقب تا زنم بیاد جلو.دیگ خودم میرم جلو میشینم.تعارفم نمیکنم

منم مادرشوهرم چون چاق هست اوایل مینشست جلو اگ‌میامد ماشین ما.منم بدم میامد.ب شوهرم‌میگفتم‌میگفت من ک ...

منم همینطوری ام مادرشوهرم پشت میشینه ولی پدرشوهرم نه براهمین اصلا دوست ندارم با ما جایی بیاد

خب پدرشوهره... هرچی باشه بزرگتره و باید, بهش احترام گذاشت...  اگ پدرخودت توماشینتون باشه کدومت ...

من انتظار ندارم عقب بشینه انتطار دارم تو این یک هفته مسافرت بعضی وقتاهم بره ماشین اونیکی پسرش