2777
2789
خوبه

عزیزم اوردم سییمونیم رو چیدم میگن کالسکه نداره میزغذاخوری نداره بخاری نداره جاریم میگفت مامانم همه اینارو ب ابجیم خرید با نیم ست طلا

خدایا شکرت بابت هدیه ات . 
عزیزم اوردم سییمونیم رو چیدم میگن کالسکه نداره میزغذاخوری نداره بخاری نداره جاریم میگفت مامانم همه ا ...

بگو ما رسم نداریم. بعدم بگو من میدونم در اینده نمیتونم کالسکه استفاده کنم. بجاش ی چیز دیگه خریدم. برای نیم ست هم بگو من از کجا معلوم واسه من هم نخریده باشن؟ نشون نمیدم چون شاید یکی نداشته باشه دلش بسوزه

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو ما رسم نداریم. بعدم بگو من میدونم در اینده نمیتونم کالسکه استفاده کنم. بجاش ی چیز دیگه خریدم. بر ...

. واقعن تو این گرونی درک ندارن . این چیزا حالیشون نیست ک از اولش اشتباه کردم نشونشون دادم

خدایا شکرت بابت هدیه ات . 
وای خوشبحالت چیا خریدی از کجا خریدی

من چن دست لباس گرفتم و حوله لوازم بهداشتی و سته کالسکهداونم از نوع ایرانیش و ساده اش والا فوقش یه سال ازشون استفاده میکنن برا چی کلی هزینه کنم و سرویس خواب ولی سرویس چوبم فعلا نگرفتم ب شوهرم گفتم بعد یکسالگی بگیریم اونم قبول کرد چون تا یه سالگی نمیشه بچه رو تنها خوابوند اگه همچیو ساده بگیرین همچی ممکنه من حتی برا جهیزیه امم ب بابا مامانم فشار نیاوردم اونا دارن بم لطف میکنن بم کمک میکنن دوست ندارم تحت فشار باشن اونم تو این اوضاع مملکت خدارو شکر همسرمم خییییلیییی خیییلییی فهمیده اس خانواده اش هم همینطور❤

. واقعن تو این گرونی درک ندارن . این چیزا حالیشون نیست ک از اولش اشتباه کردم نشونشون دادم

بگو طرف ما رسمه ک طرف شوهر برا بچه یا سرویس طلا بیارن یا نصف سیسمونی میگیرن ببین چطوری زبونشون بسته میشه والااا چ پرتوقع خدایی خانواده شوهرمو مقایسه میکنم ماهن درمقابل اینجور ادما پسر شما داره بچه دار میشه ب بابای من چ😑😑😑شوهر من میگف ینی لازمه ک بابا اینات سیسمونی بگیرن گفتم اره بیچاره میگف زیاد اونا رو ب زحمت ننداز تو این گرونی 😐