2777
2789
اخه من زیاد چیزای انچنانی نخریدم . خانواده شوهرم سرکوبم میکنن بجای تخت هم۱/۵سوا هم دازم ب پلاک

بیخود میکنن سرکوفت میزن بگو شما ک اینقد نگران سیسمونی هستین یخورده شما بگیرین والا پدرمادرای ما گنااه ک نکردن دختر دار شدن یکی دیگ داره بچه میارا اونا باید خرج کنن واالااا اصلا اصلا ب خانوادت فشار نیار ب اونا بگو من دوس دارم بچمو خاکی بار بیارم  امکانات متعادلی براش فراهم کنم والاا ما خودمون چطوری مگ بزرگ شدیم بعضیا دیگ شورشو دراوردن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همکاراتون حتما دنبال مارک و بهترینان ولی همهی اون چیزایی ک میگیری نهایتش بشه دوسال ازش استفاده کنی&n ...

اخه اصفهانیا جهیزیه وسیسمونی دیگه باید کولاک کنن ولی به نظرمن این قضیه هیچ اصل وقاعده ای نداره یعنی شاید یکی دلش بخواد ۵تومن بیشتر خرج نکنه به کسی هم این وسط ربط نداره

شش تومن کمه. اما با ده تومن میشه

پ چرا برا من دوتومن شد بعدم من سرویس چوب نگرفتم چون اوایل باید با ما بخوابه قراره بعد یکسال بگیریم یکم ب ب خانوادهاتون رحم کنین هیجا هیچکسی نگفته سیسمونی ۳۰ میلیونی اینده بچه رو تامین میکنه و اون بچه نخبه میشه 

پ چرا برا من دوتومن شد بعدم من سرویس چوب نگرفتم چون اوایل باید با ما بخوابه قراره بعد یکسال بگیریم ی ...

خب همین دیگه. سرویس چوب نگرفتی. اینجا تا 5سالگی بچه هم لباس میگیرن

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
خب همین دیگه. سرویس چوب نگرفتی. اینجا تا 5سالگی بچه هم لباس میگیرن

عزیز دلم تا ۵ سالگی ینی اونا از مد نمیوفتن😐😐والا من لباس شش ماه پیش خودمو دیگ از مد افتاده میدونم با خودم میگم این چی بود اون موقع گرفتم ما تا یکسالگی میگیریم چرته اینکار بنظرم چون همه ی اونا دمده میشه تو این دوره ای ک ثانیه ای همچی تغییر میکنه

اخه من زیاد چیزای انچنانی نخریدم . خانواده شوهرم سرکوبم میکنن بجای تخت هم۱/۵سوا هم دازم ب پلاک

نمیفهمم چرا میذاریذ هر چیزی نظر بدن 

چه ربطی بهشون داره 

فقط خودت همسرت 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏

سلام‌عزیزم من الان بچم ۷سالشه سیسمونی من اون موقع شد۲۰تومن چون بابام تو بازار مبل بود بهترین سرویسخواب و داد تا پنج سالگیش لباس کفش و‌کاپشن و هر چی اسباب بازی همش اصل المان جز اون ۸تومن ست کالسکش شد هر سر هم میرفتم خونه مامانمینا ی پلاک طلا یا یچی میخرید اما بخدا دریغ از یبار بچم بخوابه رو‌تخت همش جیغ میزد میومد پیش ما کالسکه و اینا ک کلا ی بار بردمش پارک تو صندلی ماشین اصلا نمیشست فقط لباساش ب درد خورد و روروئک و کلیر  براش لوازم شوینده لباس  حوله ساده و تن پوش فلاکس و لوازم اصلی و بگیر زیاد ب پدر مادرت فشار نیار هر سری میری بیرون با شوهرت ی چی بگیر بیار بزار رو سیسمونیت شوهرت بچه میخواد خرجشو بابات بده اشتباه منو نکن الان ک بچم هفت سالشه ما یبارم واسش خرید نکردیم مامانم میخره شوهرم بد عادت شده