2777
2789
عنوان

فال

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 23 پست
[QUOTE=92830681]اصلا خیلی خوب بود مرسی ...یا اینکه گفت برا کار دوستم قرارا چند روز دیگه زنگ بزنه بری ...

والا خودم تصمیم کار ندارم چون وکالت خیلی بهتر مشاور حقوقی ساده هس ....من الان فعلا بیشتر ارثیه و ازدواج ملاکم بود

منم گرفتم 

از يه خانم گفت كه تو خابم يه بار يه تذكر شنيده بودم راجع بهش حالا از كجا بفهمم كيه 

از فاش يك رازم گفت 

نميدونم چي ميشه

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای نازی بیشترش درست بود 😨یعنی اونایی که گذشته امیدوارم درباره آینده هم درست باشه 

خو بگو 

نمیفهمم واقعا خودتون بحثو باز میکنین بد حرف میزنید بعد ما که جوابتونو میدیم میشیم بده خب اگه اینقدر بی جنبه ای واسه چی ریپلای میکنی بشین نظرات بخون و آب پرتقالتو بنوش والاا😒😒 گزارش زدن هم نشونه عقده ای بودن چون هر کس دوست داره میتونه هر تاپیکی دلش میخواد بزنه مشکل داری نرو توش والاا😁😁
همون فایله صوتی رو میزنین؟؟

اره

نمیفهمم واقعا خودتون بحثو باز میکنین بد حرف میزنید بعد ما که جوابتونو میدیم میشیم بده خب اگه اینقدر بی جنبه ای واسه چی ریپلای میکنی بشین نظرات بخون و آب پرتقالتو بنوش والاا😒😒 گزارش زدن هم نشونه عقده ای بودن چون هر کس دوست داره میتونه هر تاپیکی دلش میخواد بزنه مشکل داری نرو توش والاا😁😁
والا خودم تصمیم کار ندارم چون وکالت خیلی بهتر مشاور حقوقی ساده هس ....من الان فعلا بیشتر ارثیه و ازد ...

ایشالل هر چی صلاحه پیش بیاد

منم گرفتم  از يه خانم گفت كه تو خابم يه بار يه تذكر شنيده بودم راجع بهش حالا از كجا بفهمم كيه& ...

فکر کنی یادت میاد منم فکر کردم یادم اومد

فکر کنی یادت میاد منم فکر کردم یادم اومد

واسه كار وهرم نيت كردم درست از همون حرف زد 😶

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍