شیوا۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 عنوان نظرتون!!!؟ 348 بازدید | 53 پست بچها اوناییکه خوب میتونن تحلیل کنن بگن لطفا تو محل کارم یه اقایی هست کلا خیلی عجیب غریبه فک کنید شمارش اولا میخاستی بزنگی برا کار سوال پیش میومد باید پیامک میدادی ک جواب بده چون غریبها جواب نمیداد بعد منم فوق العاده مغرورم یبار برا سوالی مجبور شدم بزنگم بهش بعد شمارم سیو کرد و استوریامو نگاه میکرد یبار استوری درباره تنهایی گذاشتم دیگه بعد اون نگا نمیکنه هیچ استوری مو من خوشم اومده ازش آنلاین میشه نگاه نمیکنه قبلا سریع نگاه میکرد نظرتون؟؟؟ ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠ 1398/03/17 | 19:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیوا۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 دوسش داری؟؟؟؟؟؟؟ بله😣😣😣😣😣 ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠
manisam عضویت: 1397/12/19 تعداد پست: 6793 شاید میخاسته اولش بفهمه چه جور ادمی هستی الان دیگه خوشش نیومده 😥 💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
جولیا۷۷ عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 8119 واسه منم عجیب شد.....از ادمای عجیب خوشم میاد ،.....تیپش طرز حرف زدنش چطوره؟
nastaran9banoo عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 11079 اینکه بعضي مردا کار در رو هستن باید اول اس بدی زیاد دیدم اما الان نمیخونه استوری ها ، شاید خودش کسیو داره قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی
شیوا۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 شاید میخاسته اولش بفهمه چه جور ادمی هستی الان دیگه خوشش نیومده 😥 اخه چیز خاصی ندید از من ک خوشش نیاد ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠
جولیا۷۷ عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 8119 اخه چیز خاصی ندید از من ک خوشش نیاد مردا از اونان وانمود میکنن ندیدن ولی دیدن
sara5974 عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 3625 بله😣😣😣😣😣 بنظرم تو فکرش نرو شکست عشقی میخوریاینجور ادما مغرورن تودارن یا یکاری کن یه پست عاشقانه بزن بیینم روش تاثیرداره؟
شیوا۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 واسه منم عجیب شد.....از ادمای عجیب خوشم میاد ،.....تیپش طرز حرف زدنش چطوره؟ خیلیییییی با ادب موذی خردادیه اها تولدش استوری کرد بود من نگا کردم تبریک نگفتم روم نشد ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠
جولیا۷۷ عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 8119 خیلیییییی با ادب موذی خردادیه اها تولدش استوری کرد بود من نگا کردم تبریک نگفتم روم نشد اره نگو توام دیگه نبین
شیوا۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 1555 بنظرم تو فکرش نرو شکست عشقی میخوری اینجور ادما مغرورن تودارن یا یکاری کن یه پست عاشقا ... اخه وقتی نمیبینه چ تاثیری داره ✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید عشقت اما به غم هایش نمی ارزید دنیا را بردی همراهت به نابودی دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠
جولیا۷۷ عضویت: 1397/12/16 تعداد پست: 8119 بنظرم تو فکرش نرو شکست عشقی میخوری اینجور ادما مغرورن تودارن یا یکاری کن یه پست عاشقا ... ن اصلا اینجور ادما یکی مث خودشون دوس دارن مغرور و با ادب