2777
2789
عنوان

شبو تنهایی😧

193 بازدید | 25 پست

شوهرم شغلش جوریه ک دوهفته درماه بیستوچارساعته سرکاره و بیدار. از ماه رمضون شبا نمیخابه دیگه😐😧 ینی من تنها میرم بخابم.حالا اگه خییییلی غرغر کنم میاد.من ک خابیدم مثلا دو سه شب پامیشه میره تو هال کتاب میخونه😐😐 قبلا اصلا اینجوری نبود.میگه شبا نمیتونم بخابم😨😧دارم دیوونه میشم از دستش😤😢😧 ینی حق طبیعیه ی زن نیس ک شب تو بغل شوهرش بخابه؟؟؟؟؟!!! 

حق مسلم شماست😀

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کردم آهنگ عسگریه😍😍😂

شب و تنهایی و گیتار و غم و این دل بیمارم و این حال خرابم

منو بی خوابی و بی تابی و دلتنگی و حسی که بی تو میده عذابم

تا با یه گوشیه خاموشی و تو فاز فراموشی و من در به در تو

تو لبات خندون و تو چشم من اشکه بی خیال کی به کیه فدای سر تو

عشقم بد تو چقد بده حالم به دیوونگی رسید کارم ولی باز هواتو دارم

دنیا اون یه جای دور منم تنها خیلی قلبمو شکست اما هنوزم هواشو دارم

هیچکی نتوست که تو رو درک کنه یه کاری کردی که قلبم تا ابد درد کنه

من که هیچ کاری نکردم که تو رو سرد کنه

من که چشماتو به یه دنیا نمیدادم گلم

زندگی بعد تو سخت شد کم شده تحملم

شنیدم که گفتی من به درد تو نمیخورم

عشقم بد تو چقد بده حالم به دیوونگی رسید کارم ولی باز هواتو دارم

دنیا اون یه جای دور منم تنها خیلی قلبمو شکست اما هنوزم هواشو دارم

حالا یکم درکش کن زیاد سیریش نشو حق مردام هس بعضی موقع تنها باشن براشون خوبه..اگ دیدی از حد میگذره دیگه بگو من نمیتونم هرجا میره برو بغلش دراز ب‌کش بدون جنگو دعوا ..من اینکارو کردم نتیجه گرفتم

تنهایی زیادی نمیگم یه ماه دوماه حالا ماه رمضون حساب نی ..مثلا ی روز دو روز ...بعدش هرجا میره برو همونجا باهاش باش با لبخند...اگ دعوا کنی بعد فک میکنه اختیاری نداره  از خودش تحت فشاره اینطوری بهتره

حالا یکم درکش کن زیاد سیریش نشو حق مردام هس بعضی موقع تنها باشن براشون خوبه..اگ دیدی از حد میگذره دی ...

ی ماه کاریش نداشتم خو😕 گفتم شاید ماه رمضونه تا سحر میمونه

سیریش نمیشم ک خودمو بندازم بغلش

تنهایی زیادی نمیگم یه ماه دوماه حالا ماه رمضون حساب نی ..مثلا ی روز دو روز ...بعدش هرجا میره برو همو ...

اخه من خونه مامانمینام بخاطر وضعیتم.فعلا تو استراحتم. نمتونم دنبالش برم هی😢 ما طبقه پایین خونه مامانمیناییم.اونم هی میره پایین.بالا خجالت میکشه

ی ماه کاریش نداشتم خو😕 گفتم شاید ماه رمضونه تا سحر میمونه سیریش نمیشم ک خودمو بندازم بغلش

ن منظورم اینه دعوا معوا نکن خیلی راحت دیدی بد عادت شده برو کنارش اصن ب روی خودت نیار اونم خوشجال میشه منم شوهرم بد عادت شد البته ی چن روزی ک بعدش اینکاروکردم