من رفتم پیش یه زنی که مث طب سنتی برا اینکه نی نی اولمون پسر شه به امید خدا البته فرقی نداره.گفته گرمیجات میل کن ماکارانی برنج مرغ چای قند هندوانه وخیلی چیزای دیگه نخور من موندم الان چی بخورم مثلا کیا مث من بودن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
عزیرم هر رژیمی که میگیری فقط مواظب باش ذخایربدنت کم وزیادنشه
گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ... اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد
نیکان جونم تو به زندگیم معنای جدیدی بخشیدی یک ساله شدنت مبارک عزیز دلم ،،،...مادر بودن با همه سختیاش یعنی بهترین حس دنیا کاش هممون مثل خورشت کرفس بودیم دیگه یا طرف دوستمون داشت یا ازمون متنفر بود نه مثل چای که همش میگن یکی بریز ببینیم چی میشه
مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
ببین جنسیت بچه رو پدر بچه تعیین میکنه رژیم گرمی رو مرد باید بیشتر رعایت کنه.
اگر خانم 15 دقیقه قبل از مقاربت 2 قاشق غذا خوری جوش شیرین را در یک لیوان آب حل کند و با این محلول واژن را بشوید احتمال پسر شدن جنین بیشتر خواهد شد زیرا با ایجاد محیط قلیایی احتمال تولد نوزاد پسر بیشتر است.
توصیه می شود 5-4 روز قبل از تخمک گذاری نزدیکی انجام نشود یا از کاندوم استفاده شود.
اگر مقاربت در حوالی زمان تخمک گذاری انجام شود نوزاد پسر خواهد بود زیرا در زمان تخمک گذاری ترشحات دهانه رحم از همیشه قلیایی تر، رقیق تر و ارتجاع پذیرتر است و حرکت اسپرم های پسرزا را بسیار سهل و آسان می کند.24 ساعت قبل از تخمک گذاری و 12 ساعت پس از تخمک گذاری،زمان های مناسبی برای پسردارشدن است.
نزدیکی در وضعیت یا پوزیشن هایی صورت گیرد که منجر به دخول عمیق گردد.خانم بهتر است به اوج هیجان جنسی برسد زیرا دراین صورت مایع رحمی بیشتری تولید می شود (محیط قلیایی تر) وافزایش انقباضات در واژن، درکنارحرکت سریع اسپرم های پسرزا به سمت تخمک، احتمال پسردار شدن را افزایش می دهد.
برعکس رژیم غذایی برای دختردار شدن ، باید برای پسردار شدن از رژیم پرنمک استفاده شود. مصرف میوه ها و مواد غذایی که حاوی پتاسیم ، فسفر ، سدیم و آهن هستند می تواند شانس به دنیا آمدن فرزند پسر را افزایش دهد.
نمیدونم که با اصرار مامانم چون ما سه خواهریم برادر ندارم به خاطر اون
ان شا الله هرچی خیره پیش بیاد گلم
مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...