2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

88 بازدید | 15 پست

من ن خواهر دارم ومامانمم درگیر مامان خودشه خودم و خودمو،از همه نزدیک تر بهم عمه مه ،ک از خیلی وقت پیش گفت میام با بچه ها ،منم همش منتظر گفتم این هفته میاد اون هفته میاد ولی نیومد الان فهمیدم رفته مشهد واسه مسافرت ب من قول داده بود اخه از ازدواجم ی سال میگذره هیچکس خونمون نیومده

مگر میشود زندگی ام را بهم ریخته آفریده باشد خدای دانه های انار ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اکثراوقات تو خونه تنهام خودمو با فیلم نگا کردن و گوشی و آشپزی مشغول میکنم.

هیچ وقت زنهارادست کم نگیرید، تنهاموجوداتی هستند که بچه راتبدیل به مرد و مرد راتبدیل به بچه میکنند!! بله اینجوریاااس  
منم اکثراوقات تو خونه تنهام خودمو با فیلم نگا کردن و گوشی و آشپزی مشغول میکنم.

من یگم چرا خونه من نیومدن 

[QUOTE=92813296]زیادی   حساس  هستی  ...برای  گرفتن   دل   یک  نفر    کس ...[/QUOTخیلی غصه خوردم و گریه کردم

من سه سالی میشه ازدواج کردم مامان بابام چون هردو شاغلن وقت نمیکنن بیان خونمون تو این سه کلا 10 بارم نیومدن همش من میرم زیاد سخت نگیر

هیچ وقت زنهارادست کم نگیرید، تنهاموجوداتی هستند که بچه راتبدیل به مرد و مرد راتبدیل به بچه میکنند!! بله اینجوریاااس  
من سه سالی میشه ازدواج کردم مامان بابام چون هردو شاغلن وقت نمیکنن بیان خونمون تو این سه کلا 10 بارم ...

فامیلاتون چی ،خونه پسر عموم ک اونم تازه ازدواج کردع رفتن خونه ی من نیومدن

فامیلامونم زیاد نمیان بجز یدونه خالم همه تقریبا سالی یبار. خونه مادر بزرگم همو میبینیم

منم مث خودشون رفتار میکنم نمیرم خونشون. با این همه خیلی هم با همشون خوبم میگم میخندم ک بفهمن واسم مهم نیس بیان خونمون یا ن. شوهرمم مشکلی نداره میگه هر کی اومد خوش اومد ماهم میریم نیومدم بهتر😜