2777
2789
عنوان

بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 33 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

استارتر جان من همیشه تاپیکات رودنبال میکنم.عزیزم تا حالا مشکلاتت روبه خانوادتگفتی؟ یا اینکه قهر کرد ...

منم همینو میگم بهش تو تاپیک قبلشم گفتم ولی گویا استارتر ازون دخترایی هست که نمیخواد ظاهری که از خودش و شوهرش درست کرده حتی به بهای کتک خوردن از بین ببره 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
استارتر جان من همیشه تاپیکات رودنبال میکنم.عزیزم تا حالا مشکلاتت روبه خانوادتگفتی؟ یا اینکه قهر کرد ...

نه قهر نکردم...اما تهدیدش کردم که میرم... اما واقعا این کارو نکردم...چون روش باز میشه... الان از مامان بابام خجالت میکشه و خودشو کنترل میکنه...اما اگه قهر کنم و برم... خانوادش پرش میکنن...روشم تو روی خانوادم باز میشه و همه چیز خیییلی بد از هم می پاشه

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
چرا شوهرت ميزنتت چقد برات عاديه چقدر راحت ميگي ميزنتم هي خداااا...اجازه نداره ميفهمي😭😭😭

گفتم که حق نداری....میگه وقتی حرفمو نمیفهمی مجبورم... باید بفهمم که هیچی درباره ی خانوادش نگم...باید بفهمم که نباید با هیچکس رفتو آمد داشته باشم...باید بفهمم که شو۶رم حتی یه گیره ی هزار تومنی هم برام نمیخره...اینارو نمیفهمم...اعتراض میکنم اونم میزنه

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
همسرتون معلم هستش

آره...آبروی معلمای خوبو برده

منم همینو میگم بهش تو تاپیک قبلشم گفتم ولی گویا استارتر ازون دخترایی هست که نمیخواد ظاهری که از خودش ...

منم خودم دوسندارم وجهه شوهرم تو خانوادم خراب بشه.ولی خداروشکر که شوهرم خوبه ولی اگر دست بزن داشت  یکلحظه باهاش زندگی نمیکردم به خودشم گفتم اینو 

آره...آبروی معلمای خوبو برده

واقعا ناراحت شدم.چون کتکتون میزننا.ان شاءالله ک این رفتار بدشون را بزارن کنار.

گفتم که حق نداری....میگه وقتی حرفمو نمیفهمی مجبورم... باید بفهمم که هیچی درباره ی خانوادش نگم...باید ...

من فكر ميكنم در كنار اينكه ميزنتت مشكلات ديگه اي هم باهاش داري ..-خانوادش-تعصب بي خود - كمبود محبت و از همه مهمتر دست بلند كردنش

عزيزم

زندگي به چه قيمتي؟!!!

من فكر ميكنم در كنار اينكه ميزنتت مشكلات ديگه اي هم باهاش داري ..-خانوادش-تعصب بي خود - كمبود محبت و ...

مهربونه واقعا خیییلی بهم محبت میکنه...اما متاسفانه خودش یکسری کمبودایی داشته که فکر میکنه هیچوقت نباید حتی برای خودش خرید کنه

مهربونه واقعا خیییلی بهم محبت میکنه...اما متاسفانه خودش یکسری کمبودایی داشته که فکر میکنه هیچوقت نبا ...

ميدونم دوستش داري مشخصه

ادم با كسي كه دوسش داره كنار مياد دير يا زود

ولي خب اين خوب نيست ب نظرم بايد اول براي خودت ارزش قائل شي

اميدوارم رفتاراشو عوض كنه .قدرتو بدونه

اميدوارم

تسنیم جان نقش بابات این وسط چیه  ؟اصلااز بابات حساب میبره    ؟

متاسفانه بابام گذشته ی خوبی نداشته و باز تاسف بار تر اینه که شوهرم و خانوادش اینو میدونن...برای همین تحقیرم میکنن