این عکس چه حسی بهتون میده؟ من دیشب این عکسو به شوهرم نشون دادمو گفتم وقتی که منو میزنی،دستات به اندازه دستای همین عکس برام بزرگه و منم واقعا مثل این عکس کوچیک و مظلومم...نکن این کاراتو...اونم منو بوسیدو ازم معذرت خواهی کرد...ولی مطمئنم دوباره به کاراش ادامه میده...حس شما نسبت به این عکس چیه؟
نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
استارتر جان من همیشه تاپیکات رودنبال میکنم.عزیزم تا حالا مشکلاتت روبه خانوادتگفتی؟ یا اینکه قهر کرد ...
منم همینو میگم بهش تو تاپیک قبلشم گفتم ولی گویا استارتر ازون دخترایی هست که نمیخواد ظاهری که از خودش و شوهرش درست کرده حتی به بهای کتک خوردن از بین ببره
استارتر جان من همیشه تاپیکات رودنبال میکنم.عزیزم تا حالا مشکلاتت روبه خانوادتگفتی؟ یا اینکه قهر کرد ...
نه قهر نکردم...اما تهدیدش کردم که میرم... اما واقعا این کارو نکردم...چون روش باز میشه... الان از مامان بابام خجالت میکشه و خودشو کنترل میکنه...اما اگه قهر کنم و برم... خانوادش پرش میکنن...روشم تو روی خانوادم باز میشه و همه چیز خیییلی بد از هم می پاشه
نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
گفتم که حق نداری....میگه وقتی حرفمو نمیفهمی مجبورم... باید بفهمم که هیچی درباره ی خانوادش نگم...باید بفهمم که نباید با هیچکس رفتو آمد داشته باشم...باید بفهمم که شو۶رم حتی یه گیره ی هزار تومنی هم برام نمیخره...اینارو نمیفهمم...اعتراض میکنم اونم میزنه