2777
2789
عنوان

زود رنجی

114 بازدید | 12 پست

سلام ببخشید میدونم جای من اینجا نیست

ولی واقعا نمیدونستم سوالمو کجا مطرح کنم

لطفا به جای اینکه بگید اینجا چیکار میکنید و فلان راهنماییم کنیید

ممنونم

من ۶ ماهه که عقد کردم

خانومم از همه لحاظ عالیه نجابتش مهربونیش بی نظیره و واقعا هم دیگه رو عاشقانه دوست داریم

فقط گاهی اوقات خیلی زود رنج میشه، من قبل اینکه با خانومم ازدواج کنم خیلی اهل شوخی نبودم ولی از موقعی که ازدواج کردم با همسرم سرشار از شور و شوق شدم و موقعی ک باهاش تلفنی حرف میزنم یا اینکه کنارشم همش دوس دارم شوخی کنم باهاش اونم خیلی خوشحال میشه فقط بعضی وقت ها از شوخی هام ناراحت میشه و بعدش منم ناراحت میشم

گاهی اوقات ک ناراحت میشه منم با خودم تصمیم میگیرم ک شوخی هامو کم کنم 

بعد ک کم شوخی میکنم میاد میگه چرا سردی چرا شوخی نمیکنی چرا ناراحتی ... منو دوست نداری و این حرفا

به نظرتون چیکار کنم چه عکس العملی نشون بدم

ببخشید طولانی شد

عادی باش سعی کن خودت باشی؛چون اگه بخای نقش شوهر باشور وهیجان شدید یا ساکت واروم رو بازی کنی دیر یازود خسته میشی اونوقت  برا خانومتم سخته ک با ی شخصیت جدید کنار بیاد وخو بگیره.

شخصیت خودتو ایفا کن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب من دوست دارم باهاش شوخی کنم بخندونمش اونم دوست داره فقط بعضی وقت ها ناراحت میشه

بهش بگو ک عزیزم من تورو ب عنوان خانوم زندگیم پذیرفتم و تو زیباترین پرنسس روی زمینی ک من تونستم ب دست بیارم وخوشحالم.فقط گاهی قند تو دلم اب میشه و دوست دارم باهات شوخی کنم امیدوارم ک با این شخصیت آقات ک دکتراهم بخاطر شیطونیش جوابش کردن بپذیری و ناراحت نشی وروجکم

دقیقا مشکلی که بین منو همسرم هست...

خواهش میکنم در حد معمولی شوخی کنین ، سره خانواده و زنهای دیگه یا چیزایی که روش حساسه شوخی نکنین بزارین کنار ...

شوهرمنم  همینطوره ، چنددقیقه میخندیم بقیش رو باید همدیگه رو قانع کنیم بخاطر حرفامون