کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 عنوان زبان انگلیسی 540 بازدید | 63 پست سلام کی تونسته با روشای خونگی خودش زبان بخونه و الان قشنگ راه افتاده؟کارایی که انجام دادید میگید مام استفاده کنیم اوقاتمون تو بارداری به بطالت نگذره؟ تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊 1398/03/17 | 14:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
morabaa عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 8175 من دارم میخونم اوایل کارمه وقتی میخوام بخونمشا انگار میخوام شلغم بخورم☹😑
gray_m عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 1076 فیلم ببین زیر نویس انگلیسیشو دانلود کن، کلمه ای که بلد نیستی تو دیکشنری بزن، از روش جعبه ی لایتنر استفاده کن
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 من دارم میخونم اوایل کارمه وقتی میخوام بخونمشا انگار میخوام شلغم بخورم☹😑 😂😂😂😂خب خداروشکر من شلغم خوشم میاد تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
آناهیتا_مرعشی عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 2986 نمیدونم شما قبلا کار کردید یا نه ولی من قبلا خصوصی گرفته بودم،الان همون چیزایی که اون موقع آموزش دیدم رو میخونم باز 🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 سخنرانی های سایت تد تاک را با زیرنویس ببین شما اینجوری راه افتادی ؟من دوسال کلاس رفتم دیگه شرایط جوری شد نشد برم همه ی داشته هام پر پر شد؟ تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
xxxneginxxx عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 212 سلام عزیزم من دارم مدرکم میگیرم و چند سال رو برا آیلتس خودم خوندم مشکل خاصی هم پیش نیومد .البته تا یه حدی رو کلاس رفتم .بستگی به سطح علمی خودتون داره .چقدر بلدید ؟
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 نمیدونم شما قبلا کار کردید یا نه ولی من قبلا خصوصی گرفته بودم،الان همون چیزایی که اون موقع آموزش دید ... اره من کیش میرفتم دوسال تا امتحانpet رفتم دیگه نرفتم خیلییییییی دلم میخاد راه بیفتم تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
آرزو_مامان_نینیا عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 91 فیلم ببین زیر نویس انگلیسیشو دانلود کن، کلمه ای که بلد نیستی تو دیکشنری بزن، از روش جعبه ی لایتنر اس ... موافقم من زمان مدرسه ک قلم چی میرفتم باجعبه لایتنر کلی استاد بودم ولی الان خنگ شدم همه چی یادم رفته
sajjad92 عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 1824 من که کلاس میرم چقد پیش رفتی،الان قشنگ میتونی صحبت کنی انگلیسی رو؟
آناهیتا_مرعشی عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 2986 من دارم میخونم اوایل کارمه وقتی میخوام بخونمشا انگار میخوام شلغم بخورم☹😑 چرا 😅 🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸
shakira عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 1083 سلام عزیزم یه کانالی هست تو تل گرام که کلمات پر کاربرد رو با مثال های خیلی قشنگی یاد میده خواستی بگو آیدیشو بدم. البته فقط کلمه داره