2821
2789
عنوان

یه ایده دارم

205 بازدید | 18 پست

از وقتی گوشیای هوشمند اومدن همه گوشیا پر شده از عکس و دیگه عکسا اون حس و حال قبل رو نداره 

تصمیم گرفتم یه آلبوم از این مدل قدیمیا بگیرم 

و همه ی عکسایی که برام خاطره انگیزن چاپ کنم

هزینه چاپشم خیلی کمه هر عکس هزار تومن 

گوشیا عکس گرفتن و خاطره رو خیلی کمرنگ کردن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو دورهمیا و جشنای خانوادگیمون هروقت میخوایم عکس دسته جمعی بگیریم خالم اصلا نمیاد عکس بگیره، با حالت قهر میره اونور میگه برین بابااااااا شما که اصلا چاپ نمیکنید  4 روز دیگه هم از رو گوشیاتون پاک میکنید، عکس بگیریم که چی

اره خیلی خوبه منم میخوام ی قسمت از دیوار اتاقم رو پر کنم از عکسای نامزدم و عکسای مشترکمون .میخوام برم چاپ کنم ولی فک کنم خیلی میشه هزینه اش 😂

میشه برای  رسیدن ب عشقمدعا کنید

من همیشه مال بچه هامومخصوصا،قشنگاشوچاپ میکنم میذارم توالبوم

توگوشی موندنی نیستن

ورود سگ و امریکایی به خلیج فارس ممنوع .. این بهای درافتادن با " قدرت " است ✌😎.. رهبر و فرماندهان ما در میدان شهید شدند نه در فرار و در جزیره موریس .....شب قدر حیاتبخش 😍خدایا شکرت 🤗 لبیک یا خامنه ای 🥰✌نظام که هیچ شعارامونم حتی عوض نشدن 😌 خدایا تقاص وطنم را از بی وطن ها بگیر😔...........#رقص_سوسکها

من همیشه مال بچه هامومخصوصا،قشنگاشوچاپ میکنم میذارم توالبوم توگوشی موندنی نیستن

خیلی کار قشنگیه

اینطوری بچتون که بزرگ شد خودش کیف میکنه با دیدن عکساش

اره خیلی خوبه منم میخوام ی قسمت از دیوار اتاقم رو پر کنم از عکسای نامزدم و عکسای مشترکمون .میخوام بر ...

نه خیلی نمیشه

بعد یه ریسه هایی هستنا گیره بهشون وصل میشه از اونا وصل کنی عاااااالی میشه

2823
2791
2779
2792