2777
2789

سلام بچه ها.

واسه رفلاکس نی نیم دکترش بهش راینیتیدین داده.اینطور که خبر دارم باید به نوزادان راینیتیدین 15 میلی گرمی بدن ولی راینیتیدین که من از داروخانه گرفتم  240 میلی گرمی هست.داروخانه چی گفت شربت راینیتیدین فقط همینه.

دکترش هم گفته هر 12 ساعت یک و نیم سی سی بدم.

حالا موندم چیکار کنم؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همین مقدار هست  رانیتیدین همین هست مقدارش رو کمتر میگن برای بچه ها و نوزادان بدین

یعنی این شربتی که من خریدم همونیه که میگن 15 میلی گرمیه؟آخه گرم هاشون باهم فرق دارن ترسیدم به دخترم بدم.

آخه میگن این شربت برای بالای دوازده ساله و برای نوزادان شربتشون فرق داره

یعنی این شربتی که من خریدم همونیه که میگن 15 میلی گرمیه؟آخه گرم هاشون باهم فرق دارن ترسیدم به دخترم ...

کی میگه؟ 

من که اینجا فقط یه نوع شربت دیدم

همون هم به پسرم دادم فقط دوز کمتر دکتر میداد

شربت های خارجی برای بچه و نوزاد داره ولی ایرانی من ندیدم

فکر کنم حجم دارو ۲۴۰ میلی لیتر هست. اونی که شما میگین ۱۵ میلی گرم مقدار دارو در  هر یک سی سی  یا میلی لیتر هست. کلاً فرق دارن با هم. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

مقدار تجویز شده بستگی داره به وزن نوزاد و میزان رفلاکسش. من از هشت دهم سی سی شروع کردم تا ۱ و نیم سی سی هر دوازده ساعت.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.