2777
2789

با ی لیوان سرخالی آبجوش ژل اتو حل کن بذار رو بخار کتری دو تا قاشق بستنیه سرد بریز داخلش یکم هم بزن کف سینی رو خیس کن پلاستیک فریزری پهن کن یکم چربش کن ژل اتو بریز داخلش نیم ساعت بعد بش سر بزن اگ دیدی بسته برش دار دو تا گوشه پلاسایک رو بگیر بالا یواش یواش رولش کن بعد با کارد خیس ببرش

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 

عزیزم یه بسته ژله رو با یه لیوان آب داغ مخلوط کن هم بزن بعد یه دودقیقه هم بزار روبخار کتری که کامل باز بشه..بعدکه باز و شفاف شد یدونه بستنی لیوانی وانیلی ازاین کوچیکارو بنداز داخلش که آروم آروم باز بشه زیاد هم نزنی که کفش از بین میره..ولی کامل باز شد ته ظرفت رو یه پلاستیک فریزر بنداز و موادتو بریز تو ظرفت .دقت کن حتما ظرفت یه جوری باشه که وقتی موادتو ریختی تو ظرف قطر ژله نیم سانت بشه نه بیشتر ..بعد بزار تو یخچال ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بمونه بستگی به دمای یخچالت داره نباید زیاد سفت بشه .بهش سر بزن وقتی انگشتتو رو سطحش میزنی خودشو گرفته باشه و یه کوچولو حالت چسبندگی داشته باشه وقتی دیدی اینجوریه یعنی درسته بیارش بیرون با کاتر یا چاقو نوارای یک سانتی برش بزن و رول کن و دوباره بزار تو یخچال تا یکم خودشونو بگیره

اگه دیدی میشکنه ظرفتو بزار رو بخار کتری ژلت کامل باز بشه و دوباره باززمان کمتری امتحان کن .اینقدر اینکارو بکن تا یاد بگیری😊

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینی که من نوشتم تجربه خودم بود ۳ مرتبه ژلم شکست وباز همه مراحلو رفتم تا فهمیدم بخاطر قطر ژله و مدت زمانیه که تویخچال بوده ژله میشکنه

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
اینی که من نوشتم تجربه خودم بود ۳ مرتبه ژلم شکست وباز همه مراحلو رفتم تا فهمیدم بخاطر قطر ژله و مدت ...

مرسی.من نمیدونستم مقدار بستنیو ی لیوان بستنی زدم.پلاستیکم چرب نکردم😕

مرسی.من نمیدونستم مقدار بستنیو ی لیوان بستنی زدم.پلاستیکم چرب نکردم😕

خواهش .اشکال نداره..اونم اشکال نداره چون پلاستیکه جدا میشه