2777
2789
عنوان

بیاین بگم دیشب چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3928 بازدید | 145 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی از تخت خوردم زمین لب تخت نشستم و یه لبخند فقط رو لبم بود ک نمیتونسم کنترلش کنم

دیگ گفت باید بیای بغلم نمیتونسم باهاش مخالفت کنم 

چون کافی بود حرف بزنم که بمیرم از خنده 

دیگ خودش منو کشید تو بغلش و گفت قول میدم دیگ تکرار نشه

من رفتم دنبال موتور برات چون دوس داری بریم موتور سواری

گفتم چی شد پس سر از سینما دراووردی

دیگ کلی توجیه کرد و معذرت خواهی و غلط کردم و این حرفا دیگ

ک کنم خررررررر

سریع رام شدم 

ساعت چهار شده بود ک دیگ خوابیدیم 

ووووی چرا😂😂😂😂

آخه بیشتر زنا ناراحتیشونو بروز میدن مخصوصا تو این موقعیت فک نکنم هیچ زنی ازوم بشینه

واسه شفای همه بیماران صلوات... خاصه داداشم جوونن گلم عشقم که تو 24 سالگی ام اس گرفته... تو رو خدا هر کی دید صلوات بگه براش... غم نبینین
آخه چقدر خوش به حالش هست شوهرت ..ولی این اولش هست ..کم کم باید عادت بدی بهش که مطابق سلیقه تو رفتار ...

منو بگو دقیقا یاد کارا و بلاهای خانواده همسرم میفتم و سکوت و خنگ بودن خودم دلم میخواد دارشون بزنم

جان هر کی دوسش دارین جان مادرتون اول قشنگ بخونید پست آدمو بعد سعی در مچ گیری یا تکه انداختن کنید وگرنه فقط خودتون ضایع میشین به چی قسمتون بدم درست حسابی بخونید کامنتا و پستارو؟؟!!
سوپ خنک تر از کاسه هر کس حق دلره نظرش رو بگه

😂😂😂😂😂😂😂 سوپ خنک تر از کاسع 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی    اگ سرت برای دعواا درد میکنه بامن نحرف   کم نمیارم کینه ای نیستم   ولی صلاح نمیدونم واق واق بعضیا رو بی جواب بزارم   اها راستی دوست عزیز تاپیک من ماله منه پس اگ شما ناراضی هستی حق نداری گزارش بزنی 😕 و در اخر انکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست❤    
وقتی از تخت خوردم زمین لب تخت نشستم و یه لبخند فقط رو لبم بود ک نمیتونسم کنترلش کنم دیگ گفت باید بی ...

دروغ محض

الکی گقت

سادا لوح حالا اگر دوباره یروز دیگه تاپیک نزدی تو همین مایه ها. باید یاهاش اتمام حجت میکردی نه که بخندی بغلشم بخوابی

واسه شفای همه بیماران صلوات... خاصه داداشم جوونن گلم عشقم که تو 24 سالگی ام اس گرفته... تو رو خدا هر کی دید صلوات بگه براش... غم نبینین
بعد از کلی منت کشی و اینا  منم ک دقیقا لبه تخت خوابیده بودم هی بهم میگفت حداقل اینور تر بخواب ...

وای 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ترکیییییدم یعنیییی 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤

فقط گريه كردى و به بى معرفتيش فكر ميكردى؟

يعنى هيچى نگفتى بهش؟

از اونجا كه بهش گفتى خوش بگذره عشقم الان فك ميكنه اينا اشك شوقه كه ميريزى والا

حرف بزن هميشه راحت بشى نزنى غمباد ميشه بد درديه غمباد

وقتی از تخت خوردم زمین لب تخت نشستم و یه لبخند فقط رو لبم بود ک نمیتونسم کنترلش کنم دیگ گفت باید بی ...

پس تو که انقدر سریع میبخشی و مطمینا بعدش رفتی سراغ ....چرا باعث ناراحتی ملت میشی که گریه کردم و زار زدم و اینا 

یاد من باشد کاری نکنم که به قانون زمین بر بخورد

کار خوبی کردی ولی اگه دفعه بعد تکرار کرد باید در حد مرگ باهاش بد رفتار کنی

وگرنه عبرت بگیر ازین خانومایی ک میان هزارتا حرف و بدی شوهراشون میگن .گربتو همین اول راه بکش وگرنه کشته میشی

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
فقط گريه كردى و به بى معرفتيش فكر ميكردى؟ يعنى هيچى نگفتى بهش؟ از اونجا كه بهش گفتى خوش بگذره ...

من تا بحال به شوهرم نگفتم خوش بگذره😞

همیشه گفتم ده دقیقه دیگه خونه ای گفته باااشم😖

گذشتن از تو آسون نیس....