2777
2789
عنوان

بیاین بگم دیشب چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3928 بازدید | 145 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چراگفتی خوش  بگذره میگفتی من اماده شدم گفتی بریم بیرون

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

یعنی واقعا اینقد تایپتون صعیفه که یه جمله یه جمله میفرستین یا میخواین هیجان و بالا ببرین😐😐😐😐

جان هر کی دوسش دارین جان مادرتون اول قشنگ بخونید پست آدمو بعد سعی در مچ گیری یا تکه انداختن کنید وگرنه فقط خودتون ضایع میشین به چی قسمتون بدم درست حسابی بخونید کامنتا و پستارو؟؟!!

کم چیزی بوده مگ هی میگین خب😐 خب ب جمالتون بنده خداروگذاشته سرکار 

با این جور ادما باید مث خودشون رفتار کنی 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

زنگش زدم گفتم کجایی گفت برا یازده بلیت داریم وای اینو که گفت بشدت ناراحت و عصبی شدم اینقد گریه کردم 

خیلی سعی کردم خودمو اروم کنم

تو دفترم حسای بدی ک داشتم رو نوشتم اما بی فایده بود ناراحتیم هیچ جوره رفع نمیشد

😁😂🤣😃😄😅شوهرمن هرروز بامن اینکارو میکنه از ذوقم میزنه.

ولی سینمااینااجازه رفتن نداره 🤨🤨🤨🤨🤨چه کاریه ادم بعدمتاهلی بعضی کارها وجاها رو بهتره وباید بزاره کنار

کاش دنیاهم دنده عقب داشت