2777
2789

شاید دقت نمیکنی بهش عزیزم..واسه من هفته۱۷ کاملا حرکتشو حس میکردم البته تا هفته۲۰استراحت مطلق بودم بخاطر جفتم شیرینی میخوردم دراز میکشیدم تکوناشو حس میکردم

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید دقت نمیکنی بهش عزیزم..واسه من هفته۱۷ کاملا حرکتشو حس میکردم البته تا هفته۲۰استراحت مطلق بودم بخ ...

منم استراحت مطلقم جفتم پایینه.واسه شما رفت بالا؟الان دیگه نیاز به استراحت نداری بیرونم میتونی بری؟

منم استراحت مطلقم جفتم پایینه.واسه شما رفت بالا؟الان دیگه نیاز به استراحت نداری بیرونم میتونی بری؟

اره عزیزم دکتر بمن گفت فقط استراحت کن تا بچه بزرگ بشه جفتت بره بالا نزدیکی هم اصلا نداشته باش واسه هفته۲۰که رفتم انومالی گفت جفتت اومده بالا دیگه راحتم الان سوار موتور میشم نزدیکی رو انجام میدم کارامو خودم میرسم مشکلی ندارم

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

اره عزیزم دکتر بمن گفت فقط استراحت کن تا بچه بزرگ بشه جفتت بره بالا نزدیکی هم اصلا نداشته باش واسه ه ...

چه خوب خوش به حالت واسه منم دعا کن بس رو تخت خوابیدم کمرم داغون شده.

چه خوب خوش به حالت واسه منم دعا کن بس رو تخت خوابیدم کمرم داغون شده.

انشالله چشم بهم بزنی شدی ۲۰هفته جفتت اومده بالا راحت شدی عزیزم

اصلا نگران نباش نی نی اونجا کلی تکون میخوره حس کردن حرکات جنین بستگی به بدن مادر و تجربش داره نه فعالیت جنین خانومایی که شکم اولشون هست و چاق هستن و شکم دارن دیرتر متوجه میشن دکتر به من گفت تا بیست و سه هفتگی احتمال داره متوجه نشین اما شما این حباب که میگین حرکات جنین هست من تو هفته ۱۵ یا ۱۶ حبابه رو حسش کردم ولی الان تو هفته هجدهم کاملا حرکاتاشو حس میکنم

اره عزیزم دکتر بمن گفت فقط استراحت کن تا بچه بزرگ بشه جفتت بره بالا نزدیکی هم اصلا نداشته باش واسه ه ...

عزیز طول سرویکست چنده؟

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶
شاید دقت نمیکنی بهش عزیزم..واسه من هفته۱۷ کاملا حرکتشو حس میکردم البته تا هفته۲۰استراحت مطلق بودم بخ ...

شیرینی میخورم یه چی فقط ۳بار زیرنافم میزنه همین

تیکر تولدپسرم