2777
2789
عنوان

نی نی یار

58 بازدید | 4 پست

@نی_نی_یار_5  

عزیزم من هرچی سعی میکنم امضامو عوض کنم نمیشه چرا این اخطار واسم میاد لدفن راهنماییم کنید 

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

سلام عزیزم اگر کپی کنین متن رو اونجا یا از شکلک استفاده کرده باشین این ارور میاد متن روباید خودتون بنویسین اگر اینا رو رعایت میکنین مرورگرتون رو عوض کنین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام عزیزم اگر کپی کنین متن رو اونجا یا از شکلک استفاده کرده باشین این ارور میاد متن روباید خودتون ب ...

پس چرا خیلیا شکلک میذارن تو امضا هاشون و اینکه چجوری مرور گرمو عوض کنم آخه بلد نیستم

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چرا خیلیا شکلک میذارن تو امضا هاشون و اینکه چجوری مرور گرمو عوض کنم آخه بلد نیستم

مرورگر مثلا اگه گوگل کرومه با موزیلا وارد شو

دختر مهربون من  بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹

قبلا میشد جدیدا نمیشه

مثلا با اپرا امتحان کنین یا فایرفاکس 

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز