atlasjoooooon مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 5489 عنوان نی نی یار 58 بازدید | 4 پست @نی_نی_یار_5 عزیزم من هرچی سعی میکنم امضامو عوض کنم نمیشه چرا این اخطار واسم میاد لدفن راهنماییم کنید اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟ 1398/03/17 | 08:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
biniyar_5 نی نی یار عضویت: 1392/04/01 تعداد پست: 52049 سلام عزیزم اگر کپی کنین متن رو اونجا یا از شکلک استفاده کرده باشین این ارور میاد متن روباید خودتون بنویسین اگر اینا رو رعایت میکنین مرورگرتون رو عوض کنین ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar
atlasjoooooon مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 5489 سلام عزیزم اگر کپی کنین متن رو اونجا یا از شکلک استفاده کرده باشین این ارور میاد متن روباید خودتون ب ... پس چرا خیلیا شکلک میذارن تو امضا هاشون و اینکه چجوری مرور گرمو عوض کنم آخه بلد نیستم اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟
roz_1990 عضویت: 1396/05/27 تعداد پست: 1117 پس چرا خیلیا شکلک میذارن تو امضا هاشون و اینکه چجوری مرور گرمو عوض کنم آخه بلد نیستم مرورگر مثلا اگه گوگل کرومه با موزیلا وارد شو دختر مهربون من بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹
biniyar_5 نی نی یار عضویت: 1392/04/01 تعداد پست: 52049 پس چرا خیلیا شکلک میذارن تو امضا هاشون و اینکه چجوری مرور گرمو عوض کنم آخه بلد نیستم قبلا میشد جدیدا نمیشهمثلا با اپرا امتحان کنین یا فایرفاکس ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar