2777
2789
عنوان

فکر اقتصادی

1369 بازدید | 10 پست

بنظرتون تو این شرایط اقتصادی با ۲۰ تومن چیکار میشا کرد که سود داشته باشه مثلا بچیزی بگیرم نگه دارم گرونتر که شد بفروشم واقعا چقدر فکر میکنم چیزی به ذهنم نمیرسه شما ها اگه چیزی میدونید راهنماییم کنید از این اوضاع دیگه خسته شدم هر چقدر تلاش میکنیم بی فایدست

کدوم شهری مت ی پیشنهاد خوب دارم ک چون خودم پول ندارم نمیتونم سرمایه گذاری کنم. البته ب جز تهران

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گیلان یکی از شهراش

ی فروشگاه تو تهران هست ب اسم کاکتوس. از حدود 4 سال پیش شروع کرد لوازم اشپزخونه خاص و کم سود میاره حالا داره تو استان های مختلف نمایندگی میگیره حداقل سرمایه واسه خرید جنس 25 تومنه. اگ میخ ای لینک کانالشو بدم ی ببین . تهرانش اشباع شده. اگ شهرستان بودم و پول داشتم حتما باهاشون شروع نیکردم. کالاهاشون خاص و پر طرفداره

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
نکنه منظورت خانه کارخانه هاست

ن گالری کاکتوسه الان واست میذارم. من خودم خیلی خرید میکنم ازش. 

نکنه منظورت خانه کارخانه هاست

نمايندگى هاى آنلاين واگذار شده :

🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻

✅ مشهد ( استان خراسان رضوى )
✅ شيراز ( استان فارس )
✅ اهواز ( استان خوزستان )
✅ كرج ( استان البرز )
✅ تهران ( استان تهران )
✅ قم ( استان قم )
✅ كرمانشاه ( استان كرمانشاه )
✅ شهسوار ( استان مازندران )

استانهاى علامت گذارى شده با رنگ بنفش داراى متقاضيان بسيار ميباشد
و اين مژده را به شما خواهيم داد كه به زودى در اين استان ها در خدمت شما خواهيم بود

اولويت با عزيزانى هست كه به صورت حضورى براى عقد قرار داد به دفتر فروش كاكتوس مراجعه نمايند و يا با آيدي درج شده در كانال زير تماس حاصل نمايند

@online_branch
@online_branch
@online_branch
@online_branch
@online_branch
.

ادرس بده مرسی 

اینم کلا کانال خرید حضوروشونه اون بالایی کانال شرایط واگذاری رو توضیح داده

آدرس شعب جهت خريد حضوري :

@kaktoosbranch

سايت ويژه سفارش آنلاين :

تا بعد از تعطيلات فروش فقط بصورت حضورى

كاكتوس پلاس :

@kaktoosplus

ساعت کار 10 الی 14 و از 16 الی 21