بنظرتون تو این شرایط اقتصادی با ۲۰ تومن چیکار میشا کرد که سود داشته باشه مثلا بچیزی بگیرم نگه دارم گرونتر که شد بفروشم واقعا چقدر فکر میکنم چیزی به ذهنم نمیرسه شما ها اگه چیزی میدونید راهنماییم کنید از این اوضاع دیگه خسته شدم هر چقدر تلاش میکنیم بی فایدست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ی فروشگاه تو تهران هست ب اسم کاکتوس. از حدود 4 سال پیش شروع کرد لوازم اشپزخونه خاص و کم سود میاره حالا داره تو استان های مختلف نمایندگی میگیره حداقل سرمایه واسه خرید جنس 25 تومنه. اگ میخ ای لینک کانالشو بدم ی ببین . تهرانش اشباع شده. اگ شهرستان بودم و پول داشتم حتما باهاشون شروع نیکردم. کالاهاشون خاص و پر طرفداره
هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
✅ مشهد ( استان خراسان رضوى ) ✅ شيراز ( استان فارس ) ✅ اهواز ( استان خوزستان ) ✅ كرج ( استان البرز ) ✅ تهران ( استان تهران ) ✅ قم ( استان قم ) ✅ كرمانشاه ( استان كرمانشاه ) ✅ شهسوار ( استان مازندران )
استانهاى علامت گذارى شده با رنگ بنفش داراى متقاضيان بسيار ميباشد و اين مژده را به شما خواهيم داد كه به زودى در اين استان ها در خدمت شما خواهيم بود
اولويت با عزيزانى هست كه به صورت حضورى براى عقد قرار داد به دفتر فروش كاكتوس مراجعه نمايند و يا با آيدي درج شده در كانال زير تماس حاصل نمايند