2821
2789
عنوان

چسب میخچه

1800 بازدید | 12 پست

سلام دوستان کسی چسب میخچخ برای میخچه پایا دست استفاده کرده من از پزشک عمومی پرسیدم میگه ۴شب وروز باید استفاده ۲۴ ساعته ...شماها نتیجه گرفتین ...واقعیت گرونه امشب چسب چهارم زدم خدا کنه فرداشب خوب بشه شانس من چند تا میخچهتو چن طرف یه پاهم 

خیلی باحالیم خیلی 😀😀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم اون میخچه رو درمان می کنه ولی میدونی میخچه یبار میکشی باز ریشه میزنه باز باید چسب رو بزاری انقد باید بزاری تا کاملا دربیاد

برا من که اینجوری بود

یعنی سه بار چسب زدم الان درد نداره ولی هنوز سفت

عزیزم اون میخچه رو درمان می کنه ولی میدونی میخچه یبار میکشی باز ریشه میزنه باز باید چسب رو بزاری انق ...

من اصلا درد ندارم واسه زیبایی اش چیکار کنم 

خیلی باحالیم خیلی 😀😀
عزیزم اون میخچه رو درمان می کنه ولی میدونی میخچه یبار میکشی باز ریشه میزنه باز باید چسب رو بزاری انق ...

با ناخن گیر افتاده بویم با شوهرم به جونت

خیلی باحالیم خیلی 😀😀

میخچه لعنتی😥من یه پام این بار سوم دقیقا تو یه نقطه میزنه چسب نزدم ولی قطره زدم وسط پام بود ولی پشت انگشت کوچک پامم بعدش یکی زد فک کنم بخاطر قطره بود بار اول جراحی کردم هر دورو بخیه خورد انگشت کوچک دیگه در نیومد ولی وسط پام دوباره در اومد رفتم سوزوندم دقیق وقتی رد سوختگی خوب شد باز همونجا در اومد دیگه ولش کردم بعضی وقتا درد داره فقط