2777
2789
ممنون الان چند وقتشه پسرتون

الان 21ماه هست. ازوقتی 12"ماه شد غذاهای خودمان دادم.   هفته ی2بار ماهیچه میدم بهش حتی اگه خومان نخوریم.  مثلا کوکوسبزی   دوست نداشت الان خودش میگه کوکو. چون من توی غذا خیلی سنگ دلم. برعکس مادرشوهرم اگه بچه دوست نداشته باشه پامیشه یه چیزی دیگهدرست میکنه. و خیلی بدغذاهستن. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم خودم چرخ میکنم  کباب تابه میتونه بخوره آیا

اره چرا نخوره. پیاز رنده کن توی گوشت نمک و ز ردچوبه بزن  بربز ماهیتابه خودشو گرفت. کمی اب بذار تا به روغن بیفته . کته بذار  باهاش بده بهش. 

الان 21ماه هست. ازوقتی 12"ماه شد غذاهای خودمان دادم.   هفته ی2بار ماهیچه میدم بهش حتی اگه خومان ...

خدا حفظ کنه چه عالی افرین به شما مامان نمونه 

پسر من ۱۱ماهشه میوه خیلی دوست داره بخصوص سیب 

یبوست داره با تمام تلاش های من در پخت و سرو غذا کمی بهتر شده البته دکتر تا ۱ماه لبنیات رو ممنوع کرد که فکر میکنم واقعا روی رفع یبوستش تاثر داشت

👫👼

توی طبع خوراک ها و میوه ها  رعایت کن. اگه خیاردادی. نبات داغ بده.  اگه غذا مثل فسنحان دادی سردی مثل ماست بده.    توی میوه ها موز. سیب. هلو.  هویچ بگیرابشو بده.  زردالو رسیده پراز اهن وخاصیت چرا ندی.   دادی برای دل دردش اگه شد نبات داغ بده. پوست میو ها بگیر. 

خدا حفظ کنه چه عالی افرین به شما مامان نمونه  پسر من ۱۱ماهشه میوه خیلی دوست داره بخصوص سیب&nbs ...

موز برای یبوست خوبه. سیب بدون پوست. هلو.  برگه زرد الو  پسرمن میخوره فوری کارمیکنه.    سوپ جو بذار توبرنامه غذاش. عدسی. اینا برای یبوست عالیه فرنی نشاسته باکره. 

انشالله زیرسایه پدرومادرش سلامت باشه. خداحفظش کنه برات. 

ممنون عزیزن 

بچه بزرگ کردن واقعا سخته الان که خودم بچه دارم هر روز بیشتر و بیشتر قدر پدر و مادرم رو میدونم 

👫👼