2777
2789

عزیزم همه چی بده بهش بخوره. اگه جداسازی کنی چندماه دیگه غذاهای سفره رو فرق میذاره   و کارخودت سخت میشه.  بعدشم تا ندی متوجه نمیشی که حساسیت داره یانه.  گوجه خیلی خوبه چندروز بده  اگه واکنش نداد بده بهش. پسرمن عاشق سالادگوجه وخیار پای غذاش.  همه چی بهش دادم. ازیکسالگی.     حتی گاهی لب به غذا نزده. اما من نرفتم یه چیزه دیگه درست کنم بدم بخوره. گشنه مانده  تا اونو خورده. توی غذا نرمش به خرج نده. محکم باش تا خوش غذابشه. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون از راهنماییتون گوشت خرچ کرده هم میدی ?

زیاد نه. چون تو کته گلوله گلوله میشه نمیتونه بخوره همون ماهیجه یا سینه مرغ رو ریش میکنم تو کته همراه با گوجه جعفری و سیب زمینی یا هویج و روغن زیتون

خدایا ؛ حال بد مارا به حال خوب خودت تغییر ده💝
این فصل فصله میوه های حساسیت زایه به کوچولوت خربزه نده زردالو نده سردل میکنه هندوانه رو ابشو بگیر بد ...

فرنی سیب درست کن براش توش سویق بریز..پوره سیب زمینی درست کن با کره فراوون تفت بده روشم کمی نعنا بریز بده هم چاقش میکنه هم تقویت..هرروز شیر بهش بده با شیره خرما یا سه شیره تا سردیش نکنه..روزا که خیلی گرمه بهش ماست و نعنا بده خنکش کنه..

خدایاشکر
تخم مرغ رو به سختی میخوره ،شما چه طوری تخم مرغ میدید

من تخم مرغ نمیدم تخم بلدرچین رو رنده خیلی ریز میکنم توبیسکوییت مادر یا حریره بادام 

خدایا ؛ حال بد مارا به حال خوب خودت تغییر ده💝