2777
2789

من پاگسازی پوست انجام میدم تو سالن ارایشی.

همیشه هم میگم به مشتریام 

کرم دور چشم و ضد افتاب همیشه باید بزنن

برای ماسکم اگر میتونی برو پاکسازی پوست اگر نه ماسک اسکراب و پیل اف تهیه کن تو خونه خودتون پاکسازی کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2670976/بیایید-بهتون-راهکاربگم-تاهمیشه-پوستتون-خوشکل-باشه?postId=88629592

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
من پاگسازی پوست انجام میدم تو سالن ارایشی. همیشه هم میگم به مشتریام  کرم دور چشم و ضد افتاب ه ...

با اجازه استارتر،یک سوال؟آخه میگن بعد پاکسازی باید کرم تقویتی هم بزنی، وگرنه پوستت داغون میشه،چی بزنیم

حنا با ماست کم چرب رو مخلوط کن بزن به پوستت به شدت به مرور زمان سفید و صاف و شفاف میکنه.

سیب زمینی رنده شده و خیار و (یکم آبلیمو اگه پوستت چربه یا گلاب اگه پوستت خشکه)رنده ریز کن،بریز تو قالبای یخ،بزار فریز،هر شب بعد از اینکه صورتتو شستی بزن به پوستت بزار یک ربع بمونه،پوستو روشن و تازه میکنه

من هر دو ماسکو امتحان کردم خوب بوده

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم  
با اجازه استارتر،یک سوال؟آخه میگن بعد پاکسازی باید کرم تقویتی هم بزنی، وگرنه پوستت داغون میشه،چی بزن ...

خودمون اکثرا کرم ویتامینه میزنیم اما لازمه بعد پاکسازی اول ضد افتاب بی رنگ ترجیحا اونم غلیط بزنین به پوست صورت بعد بعد از رفتن به خونه اون روز رو بیرون نرید. 

کرم ابرسان من پیشنهاد میدم به مشتریام که بعد همیشه استفاده کنن حالا لزومی نداره حتما بعد پاکسازی باشه