2777
2789
عنوان

دلم شکست

190 بازدید | 13 پست

خیلی ناراحتم من و هم عروسم باهم باردار بودیم و بچمون پسر بود بجه من سقط شد ولی بچع اونا ۵ روزه دنیا اومده اسمی که ما واس بچمون انتخاب کردیم و بارها پیششون گفته بودیم گذاستن رو بچشون خدایا اینهمه اسم چرا😢 خیلی دلم گرفت دست خودم نیس

هرکس خدا را وکیل خود قرار دهد,خدا اورا ناامید نخواهد کرد... 

تو وکی؟

من همون کاربریم که امضام این بود:پیرو امضا یکی ازنی نی سایتی هاکه گفته بودمنوشوهرم باهم قرارگذاشتیم که هروقت یه جایی بودیم که نتونستیم بهم بگیم دوستت دارم بگیم چه قدرهواگرمه...منم باشوهرم چنین قراری روگذاشتیم امااین قراروزمستون گذاشتیم...یه شب وقتی بامادرشوهرم اینارفتیم پارک داشت بارونم میومدهمسرم دستموگرفت وگفت چه قدرهواگرمه مگه نه؟تااومدبگم اره منم گرممه مادرشوهرم به شوهرم گف خرخودتی میخوای بوسش کنی بوسش کن...ازاون موقع هنوزم مشکوکم که مادرشوهرم نی نی سایتیه....مادرشوهرسلام✌😕😕

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چرا حس میکنم آدمایی که حواسشون ب دل اطرافیانشون نیس خوشبختترن چرا من که اینقد حواسم ب دل بقیه هست ک یکی آه نکشه اینقد روزگارم سخت مبگذره😢😢😢

تازه جدا از اینکه وقتی بچم سقط شد جاریم که هبچوقت تو گروه خانوادگی جوک و...نمیفرستاد شروع کرد ب جوک و کلیپ خنده دار فرستادن تو,گروه...دقیقا از روزی ک من بستری شدم اصلا براش مهم نبود

تازه جدا از اینکه وقتی بچم سقط شد جاریم که هبچوقت تو گروه خانوادگی جوک و...نمیفرستاد شروع کرد ب جوک ...

جک فرستادنش، شاید می خواسته حال و هوای شما عوض بشه و غصه نخورید

یزدان

اسم قحطی بوده حالا واسه جاریت،،خاک توسر بیشعورش کنن

ورود سگ و امریکایی به خلیج فارس ممنوع .. این بهای درافتادن با " قدرت " است ✌😎.. رهبر و فرماندهان ما در میدان شهید شدند نه در فرار و در جزیره موریس .....شب قدر حیاتبخش 😍خدایا شکرت 🤗 لبیک یا خامنه ای 🥰✌نظام که هیچ شعارامونم حتی عوض نشدن 😌 خدایا تقاص وطنم را از بی وطن ها بگیر😔...........#رقص_سوسکها

چی بگم...کارشون خیلی زشت بود من خودم هنوز غصه میخورم واس بچم ک از دستم رف از عصر ک شنیدم ی بغض گنده گلومو گرفته😢😢😢😢

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز