2821
2789

هیچ‌چیز جز اراده آدم تاثیر گذار نیست 

این قرصا همش پر از ضرره برا بدن

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام، بهترین راه برای لاغری، رژیم سالم و درسته زیر نظر دکتر تغذیه، من نمی دونم چرا اینجا اکثر بچه ها انتظار معجزه توی چند روز برای چاق شدن یا لاغر شدن دارن، و همه اش دنبال اینن که با یه قرص یا خوراکی سریع لاغر یا چاق بشن، بچه ها واقعا منطقی  و درست نیست که همون وزنی که توی ماه ها یا سال ها اضافه یا کم شده رو شما انتظار داشته باشید که توی چند روز یا چند هفته ی کوتاه برگردونید به حالت طبیعی، پس بهتره از اول فکرای عجیب نکنیم، من خودم خیلی دنبال رژیم و این مسائل بودم تا با یه کلینیک تغذیه آشنا شدم، خیلی رژیمی که ازش گرفتم خوب بود،. علمی و اصولی،. الان از وزنم خیلی راضی ام

لینک کانال کلینیک تغذیه ای که ازش رژیم گرفتمو برات میذارم، می تونی پیام بدی و مشاوره و رژیم بگیری

اینم لینکش 👇

کلینیک تغذیه و رژیم درمانی
برای دریافت انواع رژیم‌های کاهش وزن، افزایش وزن  ،تناسب اندام، بارداری و شیردهی، ورزشکاری، کودک و نوجوان، سالمندان، افراد معلول و رژیم مخصوص بیماری‌های قلبی‌عروقی، کلیوی(سنگ های کلیه) ، دیابت، مشکلات تیروئیدی، کبد چرب و بیماری‌های گوارشی، تنبلی تخمدان، تخمدان پلی کیستیک و  ...  به آیدی زیر پیام دهید:

Drzahrab@

پزشک مشاوره تغذیه ورژیم درمانی از دانشگاه شهیدبهشتی

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/

هیچ‌چیز جز اراده آدم تاثیر گذار نیست  این قرصا همش پر از ضرره برا بدن

زايمان كردم نه ماه ويار داشتم نتونستم چيزي بخورم سه ماه شير دادم بچم آلرژي داشت رژيم سخت بودم هبچي نخوردم 😞 الان ديگه شير نميدم نميتونم جلو خودم بگيرم همش دلم همه چي ميخواد شوهرمم راه ميرم ميگه چاق شدي 😞 

مي سپارم به خودت خدا 
زايمان كردم نه ماه ويار داشتم نتونستم چيزي بخورم سه ماه شير دادم بچم آلرژي داشت رژيم سخت بودم هبچي ن ...

عزیزم یه برنامه غذایی مناسب بگیر 

جوری ک چند وعده غذا بخوری گرسنتم نشه

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 
زايمان كردم نه ماه ويار داشتم نتونستم چيزي بخورم سه ماه شير دادم بچم آلرژي داشت رژيم سخت بودم هبچي ن ...

منم دقیقا مثل شمام عزیزم 

بچم دیگه شیر منو نمیخوره خیلی چاق شدم 

میخوام ۱۸ کیلو کم کنم 

من ماه دیگه میخوام برم بدنسازی و از اینستا یه قرصی هست سفارش بدم 

که با اون که خیلی کم بکنم بدنم نیوفته حداقل 

میدونم که ضرر داره اما دیگه مجبورم 

هی همه میگن چاقی چاقی 

هی میخورم 

دست خودم نیست اصلا

چه قرصي ؟

ایزی اسلیم بود فک کنم 

از پیچ adios_slimming1