2821
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 39 پست

ی ساله و 9ماه عروسی کردم بچم 6ماهس 

اوایل عروسی مون میومد منو میترسوند تا خونه نمونم بشم مث خودش ولگرد تا مادرشوهر ب منم گیر بده 

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم میترسیدم خونه نمی موندم تا اینکه واسه خاله شوهرم گفتم خاله گفت خاک تو سرت این سیاستشه میخاد تورو بترسونه خونه نمونی تا فقط ب اون گیر ندن توهم بشی مث اون

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍
منم میترسیدم خونه نمی موندم تا اینکه واسه خاله شوهرم گفتم خاله گفت خاک تو سرت این سیاستشه میخاد تورو ...

دقیقاااااااااااااا سیاست جاری من

جان هر کی دوسش دارین جان مادرتون اول قشنگ بخونید پست آدمو بعد سعی در مچ گیری یا تکه انداختن کنید وگرنه فقط خودتون ضایع میشین به چی قسمتون بدم درست حسابی بخونید کامنتا و پستارو؟؟!!

بعد دیگه فهمیدم خونه نشین شدم با شوهرم خوبه زندگیمم دوس دارم حالا اینبار از در دوستی وارد شده پشت مادرشوهرم حرف میزد میگفت عیبت تو رو میکنن بمیرم خونه شون نمیدم توهم نرو ی کاری کرد از خانواده شوهرم متنفر شدم ولی خودش هر روز میرفت  منم ب شوهرم گفتم گفت تو اینو (جاریم )نمیشناسی دختر عمو منه من میشناسمش میخاد ازت حرف بکشه بره ب مامانم بگه

بازم من ساده خر فهمیدم گول خوردم فک میکردم دختر خوبیه ولی مارموز بود حالا میاد غیبت میکنه من چیزی نمیگم ناامید شده دوباره حرفای ترسناک میزنه میگه زن حامله شیرده همزاد دارن تنها تو خونه نمون

تو هم دلت پره هااا

😁😁😁خواستم قشنگ ابراز  همدردی کنم با استاتر

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

حالا اون همیشه میاد وسیله های منو میبره من چیزی نمیگم حتی چن ماه پس نمیده حالا من امروز کفششو بردم سریع زنگ زده

😁😁😁خواستم قشنگ ابراز  همدردی کنم با استاتر

فدات

خب ننویس بزار خوب شدی تایپ کن واجب نیس که یه خط یه خط بگی

اخه میخام ب مادرشوهرم اس بدم بگم ب این بگه دست از سر من برداره

ممکنه به عالمه دروغ از زبونت بگه بهشون بهتره خودت وارد عمل بشی

خودم زبون ندارم کثافت میاد میگه این شوهرا چی بود ما کردیم میخاد از زندگی سردم کنه

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز