2777
2789
عنوان

عمل ترمیمی بینی

275 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من ۱۲ سال پیش جراحی بینی اهواز انجام دادم. الان میخوام ترمیم کنم چون پهنای استخوان بینیم بزرگه و یک کم کلیپسیه. ولی صافه کاملا و هیچ گونه عدم تقارنی ندارم . بین سامی و میلانی و علامه کدومو شما پیشنهاد میدید؟ خواهش میکنم اگه اطلاعات دارید راهنماییم کنید خیلی به کمکتون نیاز دارم چون خیلی استرس دارم که از اینی که هست بدتر نشه اصلا جای ریسک ندارم بخاطر شرایط زندگیم 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مهلا جون من تهران زندگی میکنم دکتر حسینی تهرانه؟واینکه خواهرتون ترمیمی بودن؟

من ازاین میترسم عمل کنم که بعد چند وقت دوباره عمل وترمیم میخواد

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜

مهلا جون عزیزم کجا رفتی؟ تو رو خدا بیا یه کم اطلاعات بده باور کنید اگه کمک کنید دکترم رو درست انتخاب کنم تا آخر عمر بعدازنماز دعاتون میکنم.چون این بینی خیلی توی کیفیت زندگیم تداخل ایجاد کرده این دکتر اسم کوچیکیش چیه؟فامیلیش پسوند داره؟

عزيزم من ميخوام عمل كنم بچم شيرخودموميخوره بنظرت اجازه عمل ميدع دكتربهم ميشه كمكم كني ممنون ميشم

اگه شیر خشک میخوره مشکلی نداره ولی اگه شیر میخوره بزار یکم بزرگترشه چون بخاطر مواد بیهوشی چند روز نباید بهش شیر بدی دکتر کاری نداره 

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
شيرخودموميخوره؟مثلاچنروز؟واينكه شماتجربشوداري؟عزيزم

من عمل کردم ولی خب بچه ندارم.ولی تا ۲،۳ روز نباید شیر داد چون مواد بیهوشی داخل بدن هست واسه بچه ضرر داره

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺

منم ترمیمی عمل کردم 

با اینکه دماغم گوشتی بود ولی خیلی خوب شد بستگی به دکتر داره همش 

باید بری بشینی مطب دکترا و کارها رو ببینی 

بینی گوشتی هم اکثرا عمل ترمیمی میخواد

دکتر اکبر اعتمادی جزو بهترین هاس من پیش ایشون عمل کردم

https://jarahanebini.com

این پیج اینستاشون میتونین نمونه کاراشونو اینجا ببینید

وااای من همش از عمل ترمیمی بینی میترسیدم واقعا از اینکه نفر قبلی بینی مو خراب کرده بود وحشت داشتم و نمیرفتم جراحی دوم . با اینکه چندسالی هم می گذشت من دکتر بخشایی کیا رو اخرش با این همه وسواس و تحققی انتخاب کردم که کمکم کنه تا دوباره فرم خوبی بگیره بینی م با جراحی ترمیمی بینی