2777
2789
عنوان

کار همسرم

330 بازدید | 18 پست

دوستای گلم شوهرم خیلی وقته بیکاره و امید دارم بره توی شرکت  سرکاربعد ازاین تعطیلی ها بایدبره دنبالش ولی واهمه داره ازاینکه قبول نشه اعتماد ب نفسش خیلی اومده پایین

تروخدابرامون دعاکنین خیلی ناامیده چون ۴۰سالشه 

شاید بعضیا بدونن کموبیش زندگیمو

تازه شوهرم روپاشده 

جواب تاپیکامو بدین دیگه خب   عععع

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

صلوات فرستادم عزیزم خیلی سخته خودم داشتم این روزا رو

یک نفر نان داشت اما بینوا دندان نداشت .....آن یکی بیچاره دندان داشت اما نان نداشت..... آنکه باور داشت روزی میرسد بیچاره بود..... آنکه در اموال دنیا غرق بود ایمان نداشت... دشت باور داشت گرگی در میان گله بود . .. گله باور داشت اما من نمیدانم چرا باور سگ چوپان نداشت...... یک نفر پالان خر را در میان خانه پنهان کرده بود..... آن یکی با بار خر میرفت و خر پالان نداشت... یک نفر فردوس را ارزان به مردم میفروخت.... نقشه ها کو داشت در پندار خود شیطان نداشت.. ....هر کجا دست نیازی بود بر سویی دراز..... رعیت بیچاره بخشش داشت اما خان نداشت.........

اگه قابل باشم برای سرکار رفتن همسر محترمتون آیت الکرسی خوندم

لطفا اگه قابل میدونین برای نی نی دارشدن ی خانمی بعد سالهادعا کنین

الهی عاقبت بخیر باشین الهی آمین

سپاسگزارم⁦

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

سوره يوسف را بنويسد و شب هنگام از خانه خارج گشته و در شكاف ديواري پنهان كند و موقع برگشتن به پشت سر خود نگاه نكند بعد از سه روز او را براي شغلي دعوت كنند و مشغول گردد." ولي ميبايست چند مورد حتماٌ رعايت شود. اول : در نوشتن آيات طهارت و وضو داشتن رعايت گردد , قلم و كاغذ غصبي و نجس نباشد .ديواري كه كاغذ در آن پنهان ميشود غصبي و ناپاك نباشد . موقع برگشتن به هيچ وجه نبايد به پشت سر نگاه 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

فقط یکبار بخونیم ؟شرایط خوندنش چیه

من ک هرموقع یاد مشکلم افتادم و غصه خوردم رفتم از ته دلم بهش پناه بردم و خوندم شاید پنج بار خوندم ،بعدم بگم برات انقددد نا امید بودم ک سایتم نمیرفتم چک کنم کاملا خود ب خودی سایت برام باز شد و فهمیدم ک قبول شدم اگر سایت باز نشده بود کلا نمیفهمیدم قشنگ ی سال معطل میشدم😭😭😭ولی....

دیدم اینو ولی خ سخته شرایطش .اخه چه جوری از شهر خارج شیم 

نه شهر لازم نیست خونه هست درز دیوار توی حیاط خونه

وای ببخشید دوستان تاپیکو زدم یهو دستم بند شد معذرت میخام ممنونم از همتون دوستای خوبم ک برام دعا کردین و راهکاردادین 

خیلی سخته بخدا دارم دیگه واقعا له میشم زیر این بار ب تنهایی و تازه مسایل روحیشم ی طرف

جواب تاپیکامو بدین دیگه خب   عععع
سوره يوسف را بنويسد و شب هنگام از خانه خارج گشته و در شكاف ديواري پنهان كند و موقع برگشتن به پشت سر ...

یعنی چی دیوار غصبی نباشه!!!! 

بالاخره دیواره یکی هست دیگه!!! نمیشه که دیوار برای کسی نباشه؟؟؟!!!!   

اللهم صل علی محمد وآل محمد
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز