2821
2789

حوزه علمیه؟

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من رفتم ازم پرسیدن نماز میخونی .نماز جمعه رفتی.چن بار در سال مشهد میری

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است

عزیزم یه سوال سیاسی میپرسن یه سوال احکام میپرسن یه سوال خصوصی ازت میپرسن شایدم بگن چند خط قران بخونی 

سوال احکام مثلا نماز جمعه چند تا قنوت داره ؟ یا نماز ایات چند رکعته چندتا رکوع داره ؟.

سوال سیاسی مثلا سکولاریسم چیه؟احزاب سیاسی ایران کدوما هستن هرکدوم رو توضیح بده 

سوال خصوصی بهت میگن نمازجمعه میری یا نه؟عروسی مختلط یا با اهنگ میری یانه؟

من پارسال مصاحبه ی سطح سه جامعه الزهرا دادم،الانم ترم دو رشته ی مشاوره خانواده هستم ،من سطح دو ندارم اما چون ارشد دانشگام رشته ی علوم قران و حدیث بود و مرتبط حساب میشد تونستم ازمون سطح سه بدم ،حوزه تو ورودی و مصاحبه سخت نمیگیره اما وقتی رفتی نسبت به دانشگاه سخت تره ،ما دو تا مصاحبه داشتیم که یکیش عمومی بود و چیزای اعتقادی و شخصی بود یکیش تخصصی و علمی

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...