2777
2789
عنوان

جنوبی ها سلام 👋 👋 👋

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 24 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی بمیرم !!!! کدوم شهرید ؟ 

خرمشهر 😁

خدا نکنه عزیزدلم 

ولی ب نظرم اگه این موقع بیای لذت نمیبری ک هیچ داغونم میشی 

بزار لااقل برج ۸  بیا

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
بله عشق اومدی چابهار؟؟؟؟

آره کلا به نظر من دریا جنوب از چابهار تا خرمشهر همه جاش یک تیکه از بهشتن انقدر دلم میخواد پول و وقت و امکاناتش رو داشتم از یکنار همه رو دونه دونه میگشتم

آره کلا به نظر من دریا جنوب از چابهار تا خرمشهر همه جاش یک تیکه از بهشتن انقدر دلم میخواد پول و وقت ...

الا ک خیلی خیلی معروف چابهار دریاش تشریف بیار در خدمتم عزیزم

یکم توضیح میدی؟  مثلا چند روز زمان لازمه ؟  با چه وسیله  ای بریم؟ مکان اقامتی هس ...

نه توی جزیره ها شرایط اقامت و اینجور چیزا نیست، می تونی توی قشم اقامت کنی و از قشم با تور یا قایق هایی که هست از صبح تا عصر بری و جاهای مختلف رو ببینی و بعد دوباره عصر برگردی قشم. اگه فقط مکان خاصی رو میخوای بری بهتره خودت بری اسکله و قایق بگیری و با تور نری.

نه توی جزیره ها شرایط اقامت و اینجور چیزا نیست، می تونی توی قشم اقامت کنی و از قشم با تور یا قایق ها ...

مرسی ❤️ من ساحل فسفری رو‌میخوام برم بعد غروب تازه خوشگل میشه