من میخوام برم جزیره لارک برای دیدن طبیعتش چون شنیدم عجایب و زیبایی های بی نظری داره خانم های جنوبی گل یا کسایی که رفتین اونجا میشه من رو راهنمایی کنین درباره همه چی نحوه سفر، جاهای دیدنی، و هر چیز دیگه ای لازمه بدونم
ولی ب نظرم اگه این موقع بیای لذت نمیبری ک هیچ داغونم میشی
بزار لااقل برج ۸ بیا
فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
آره کلا به نظر من دریا جنوب از چابهار تا خرمشهر همه جاش یک تیکه از بهشتن انقدر دلم میخواد پول و وقت و امکاناتش رو داشتم از یکنار همه رو دونه دونه میگشتم
یکم توضیح میدی؟ مثلا چند روز زمان لازمه ؟ با چه وسیله ای بریم؟ مکان اقامتی هس ...
نه توی جزیره ها شرایط اقامت و اینجور چیزا نیست، می تونی توی قشم اقامت کنی و از قشم با تور یا قایق هایی که هست از صبح تا عصر بری و جاهای مختلف رو ببینی و بعد دوباره عصر برگردی قشم. اگه فقط مکان خاصی رو میخوای بری بهتره خودت بری اسکله و قایق بگیری و با تور نری.