2777
2789

این پولی که میدی پس اندار میشه سود هم میگیره و برای بچه های بالای ۱۲ سال زیر پوشش بیمه هم قرار میگیرن . بیمه نقص عضو پیوند قلب کبد و کلیه و قرنیه چشم

خداوندا، خداوندا قرارم باش و یارم باشجهان تاریکی محض است، می‌ترسم کنارم باش        خدایا جگرگوشه هامو به خودت می سپارم🙏🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو بیمه پاسارکاد ماهانه یا ۳ماهه یا ۶ ماهه یا سالانه طبق انتخاب خودت  از ۵۰ تا ۳۳۰ یه مبلغی مید ...

مرسی عزیز.اون وقت چی میشه میخوام برا جهزیه اش بعدا خیالم راحت باشه

نه ولی حقوق میدن خیلی خوبه

عزیزم پایان قرارداد یه مبلغی میدن که اگر دوس داشتین میتونین کامل بگیرین اگر دلتون نخواست مثل بازنشستگی مستمری میگیرین

خداوندا، خداوندا قرارم باش و یارم باشجهان تاریکی محض است، می‌ترسم کنارم باش        خدایا جگرگوشه هامو به خودت می سپارم🙏🙏
مرسی عزیز.اون وقت چی میشه میخوام برا جهزیه اش بعدا خیالم راحت باشه

ببین تو دخترت رو بیمه میکنی مثلا ۱۵ ساله یا ۲۰ ساله پایان قرارداد بهت میگن مبلغ کل پول و سود رو میخوای یا نه پول پیش ما باشه و سودش رو ماهانه مثل حقوق میخوای

خودمم میتونم بیمه کنم؟

خودم دوتا دخترام شوهرم و مادر شوهرم بیمه داریم

عزیزم پایان قرارداد یه مبلغی میدن که اگر دوس داشتین میتونین کامل بگیرین اگر دلتون نخواست مثل بازنشست ...

میدونم.من پنج سالشو دادم تا الان

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
خودمم میتونم بیمه کنم؟

بزن تو نت خیلی اطلاعات هستا.من کلا نظرم اینه که زن خودش واجب تره تا بچه.اول برا خودت بزار اتفاقا

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
خدا حفظشون کنه.واسه جهزیه و خرج تحصیلش پول نمیدن

ممنون.بیمه ش این جوریه که یه مبلغی ماهیانه(یاسه ماهه)مثال ۵۰هزارمیریزی حساب(برای سه ماه ۱۵۰)تایک سال بعدیک سال بایدپنج درصدافزایش بدی مبلغ تا.بعد۱۸سال به بچت یه مبلغی میدن مثلاًمبلغی به ارزش ۱۰۰میلیون الان بعدم ماهانه حقوق میگیره سه الی پنج شش میلیون.بعدم اگه بخوادبره خارج ازکشوردرس بخونه میتونه پولشا بگیره بره یاحقوقشا همون جایی که هست بگیره

Eshgham  
چ خوب میشه یه کم توضیح بدین فکر میکنم ب درد افراد زیادی بخوره

ببین مثلا من بیمه عمر میکنم ۱۵ ساله و ۱۰ ساله دور از جون فوت میکنم به بازماندگانم که خودم تو قراردادم مشخص میکنم دیه میرسه 

بعد شکستگی چیزی هم باشه تصادفات و اینا هم هزینه شون رو میدن فقط باید مدارک کامل ببری. و دیه بعداز فوت میدن

میدونم.من پنج سالشو دادم تا الان

ما هم داریم دخترم و شوهرم تو سال پنجم هستن که دارن. دختر گوچیکم ۱۱ماهشه تا بدنیا اومد براش بیمه کردیم که پس اندازی برا آینده اش باشه یا تحصیلش