2777
2789
عنوان

ترسو شدن زياد در بارداري

5011 بازدید | 29 پست

سلام توروخدا كمكم كنين خيلي ترسو شدم همش در حال ترس ناگهانيم چيكار كنم

امروز داشتم جاروبرقي ميكشيدم يهو فيلترش دراومد يه صداي بدي داد منم ترسيدم همونجا نشستم از ترس داشتم ميمردم 

حالا اينقد نگرانم كه نگين چيكار كنم اي خداااااا

كمكم كنين

منم تو بارداری از صدای یهویی از اینکه یهو شوهرم جلوم ژاهر میشه از اینا میترسم و متاسفانه دوهفته پیش با ماشین تصادف کردم و به شدت استرس بهم وارد شد عینه بید میلرزیدم تصمیم گرفتم تا اخر بارداری پشت فرمون نشینم

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
منم تو بارداری از صدای یهویی از اینکه یهو شوهرم جلوم ژاهر میشه از اینا میترسم و متاسفانه دوهفته پیش ...

واي چقد بده من خيلي ترسو شدم

عزيزم اصلا نشين پشت ماشين من همينجوري درحال ترسم چه برسه ماشين بردارم

ايشالا ني ني هامون حاشون خوب باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برعکس تو بودم اینقدر شجاع شده بودم که نگو بهم استراحت دادن چون قبلش سقط داشتم بعد سه شنبه ها تو شبکه ماهواره ای فیلم ترسناک واقعی میزاشتن من کل هفته رو استراحت خونه مامانم بودم سه شنبه ها میرفتم خونه خودم  تنهایی می‌نشستم فیلم دیدن به هیچ کس نمیگفتم برا چی میرم 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

من میترسم میرم بیرون خدا نکرده یکی بزنه به شکمم.همش شکممو میگیرم😄

دوسدارم متفاوت باشم٩٩/٧/١٠ انشاا... تاپيك ميزنم و از خوشي زياد نيشم بسته نميشه          بلند بگو الهي آمين👌
من میترسم میرم بیرون خدا نکرده یکی بزنه به شکمم.همش شکممو میگیرم😄

آره آفرين من اصلا از خونه بيرون نميرم ميگم نكنه يهو يكي بترسونتم يا تصادف بشه يا يكي بزنه بهم 

كلا همش تو خونم افسردگي گرفتم بخدا 

الانم كه تو خونم يه لحظه آرامش ندارم يهو يه صدا بياد مث جت ميپرم

من برعکس تو بودم اینقدر شجاع شده بودم که نگو بهم استراحت دادن چون قبلش سقط داشتم بعد سه شنبه ها تو ش ...

باريكلا اينجوري خوبه نه مث من از صداهاي بلند مث چي ميترسم

من قبل بارداریم ترسو بودم و با یه پخ میرفتم رو هوا ولی الان احتمال هر چیزیو میدم و همیشه محتاط و آماده ام و از هیچ اتفاقی نمیترسم اگه ترستون بیش از حده یه دعا هست واسه باردارا اونو بنویسید همراه خودتون داشته باشین 

شما سونو رفتي؟؟

اره هفت ششم رفتم صدای قلبشد شنیدم

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
من قبل بارداریم ترسو بودم و با یه پخ میرفتم رو هوا ولی الان احتمال هر چیزیو میدم و همیشه محتاط و آما ...

من برعکس شما قبل بارداری از هیچ چیزی به جز موش نمیترسیدم

ولی الان خیلی ترسو شدم

اره هفت ششم رفتم صدای قلبشد شنیدم

چه خوب منم هفته ديگه ميرم برام دعا كن عزيزم

راستي من دكتر احمق رفتم پرونده برام درست كرد اما سونو ننوشت چيكار كنم هيچي هم نگفت فقط وقت داد واسه هفته ٩ دلم ميخواد زود برم قلبشو ببينم

چه خوب منم هفته ديگه ميرم برام دعا كن عزيزم راستي من دكتر احمق رفتم پرونده برام درست كرد اما سونو ن ...

میخواسته اگه دیرتر تشکیل میشه نگران نشی 

بزار به وقتش برو ایشالله همچی خوبه