منم تو بارداری از صدای یهویی از اینکه یهو شوهرم جلوم ژاهر میشه از اینا میترسم و متاسفانه دوهفته پیش با ماشین تصادف کردم و به شدت استرس بهم وارد شد عینه بید میلرزیدم تصمیم گرفتم تا اخر بارداری پشت فرمون نشینم
سلام من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من برعکس تو بودم اینقدر شجاع شده بودم که نگو بهم استراحت دادن چون قبلش سقط داشتم بعد سه شنبه ها تو شبکه ماهواره ای فیلم ترسناک واقعی میزاشتن من کل هفته رو استراحت خونه مامانم بودم سه شنبه ها میرفتم خونه خودم تنهایی مینشستم فیلم دیدن به هیچ کس نمیگفتم برا چی میرم
پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
من قبل بارداریم ترسو بودم و با یه پخ میرفتم رو هوا ولی الان احتمال هر چیزیو میدم و همیشه محتاط و آماده ام و از هیچ اتفاقی نمیترسم اگه ترستون بیش از حده یه دعا هست واسه باردارا اونو بنویسید همراه خودتون داشته باشین
سلام من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
من قبل بارداریم ترسو بودم و با یه پخ میرفتم رو هوا ولی الان احتمال هر چیزیو میدم و همیشه محتاط و آما ...
من برعکس شما قبل بارداری از هیچ چیزی به جز موش نمیترسیدم
ولی الان خیلی ترسو شدم
چه خوب منم هفته ديگه ميرم برام دعا كن عزيزم راستي من دكتر احمق رفتم پرونده برام درست كرد اما سونو ن ...
میخواسته اگه دیرتر تشکیل میشه نگران نشی
بزار به وقتش برو ایشالله همچی خوبه