2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا شما هم اینجوری بود من استرس گرفتمممم

اصلا دوس ندارم ناراحتت کنم ولی دلم نمیاد واقعیت برخلاف خوشحالبت باشه

ولی چون میگی بعداز ۵ساعت رفتی دیدی هاله داره نمیشه بهش اعتماد کرد یا بازم امتحان کن بی بی بزن یا برو آزمایش بده 

اصلا دوس ندارم ناراحتت کنم ولی دلم نمیاد واقعیت برخلاف خوشحالبت باشه ولی چون میگی بعداز ۵ساعت رفتی ...

نمی‌دونم چقدر وقت بعد اینطوری شده اها باش ناراحت نمیشم نه میرم آزمایش میدم

عزیزم رفتی ازمایش تیتر بتا بده که عدد بده بهت یک روز طول میکشه ولی ارزش داره😊

متنفرم از جامعه ‌ای که فساد درآن به حدی رسیده که نام هرفکر غلط و  کثیفی را میگذراند روشن فکری!    و من نمیدانم این انسان ها خدا و دستوراتش را کجای زندگی شان قرار میدهند؟           
واقعا شما هم اینجوری بود من استرس گرفتمممم

اتفاقا منم مث شما بی بی چک زدم...بعد 5 دیقه چیزی معلوم نبود خونه مامانم بودم ..اومدم بیرون بعد چنددیقه مامانم ک نگاش کرده دیده هاله انداخته ولی چون شک داست بهم نگف منم بی خبر فرداش زدم عین همینا بود...ولی یکم پررنگتر..هر چی هم میرفت جلوتر پررنگتر میشد...پیشنهادم اینه چنتا بی بی چک مارک مدیکور بگیر تا پس فردا امتحان کن..اگه قشنگ معلوم بود برو ازمایش...ولی بنظر من ک مثبته

تموم زندگیم دخترم......عاشقتم مامانی...ممنون از اینکه با اومدنت منو ب زندگی امیدوار کردی.....عشق مامان تا هستم نمیزارم آب تو دلت تکون بخوره.....قربون خنده های نازت....قربون اون چالهای رو صورتت....مامان فدای تک تک خوشمزگیات....

ازمایش نرو فعلا.....یکی دوروز بمون بی بی چک بزن ..بعد ک مطمعن شدی برو

تموم زندگیم دخترم......عاشقتم مامانی...ممنون از اینکه با اومدنت منو ب زندگی امیدوار کردی.....عشق مامان تا هستم نمیزارم آب تو دلت تکون بخوره.....قربون خنده های نازت....قربون اون چالهای رو صورتت....مامان فدای تک تک خوشمزگیات....
اتفاقا منم مث شما بی بی چک زدم...بعد 5 دیقه چیزی معلوم نبود خونه مامانم بودم ..اومدم بیرون بعد چنددی ...

خدا کنه مثبت باشه ممنونم از راهنماییت گلم ..آزمایش بدم خیالم راحت تر به بی بی چک خیلی نمیشه اعتماد کرد

اتفاقا منم مث شما بی بی چک زدم...بعد 5 دیقه چیزی معلوم نبود خونه مامانم بودم ..اومدم بیرون بعد چنددی ...

موافقم مدیکور قطره چکونی خیلی دقیقه برای من ببد ۳۰ دقیقه هاله انداخت و دوروز بعد ک زدم زیر دو دقیقه هاله انداخت و مثبت بود😍😍

متنفرم از جامعه ‌ای که فساد درآن به حدی رسیده که نام هرفکر غلط و  کثیفی را میگذراند روشن فکری!    و من نمیدانم این انسان ها خدا و دستوراتش را کجای زندگی شان قرار میدهند؟