2777
2789
عنوان

خانوما موی بلند یا موی کوتاه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1119 بازدید | 59 پست
من موهام روو باسنمه بچه امم یک سالشه همیشه موهام بلند بود یا زیر کمرم یا روو ب ا س ن م فکر نمیکنم هی ...

شاید موهات خیلی پر نیس اندازس من موهام اینقد پره که هربار برا عروسی میرم آرایشگرا میگن ما با این حجم مو چه مدلی بزنیم آخه.بیچاره میشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بارداری دومم تیر ماه بود زایمانم یه بچه ی کوچیک هم داشتم هوا هم گرم بود هر روزم که حموم میرم یهو دیوونه شدم رفتم سر کوچه آرایشگاه گفتم تا جایی موهامو بزن که فقط بسته شه که نریزه پشت گردنم.موهامم پر و زیاد خدایا نمیدونید چه حس خوبی بود وقتی رفتم حموم ولی خوب از اونروز دوسال میگذره موهام بازم تا کمره و امروز میرم آرایشگاه ولی فقط مرتبش میکنم.بچه ها راستی الان ینی خورد کنم زشته؟اخه موی صاف و یه دست مده الان زیاد

همه دنیا بخواد و تو بگی نه....نخواد و تو بگی آره تمومه...همین که اول و آخر تو هستی....به محتاج تو محتاجی حرومه ❤