2777
2789
عنوان

همسر

130 بازدید | 14 پست

چند تا از خصوصیات خوب همسرتون رو بگید .حال و هوامون عوض بشه 😀همسرخودم زیاد خصوصیت خوب نداره .فقط،دروغ نمیگه و در مقابل خانوادش ازم دفاع میکنه نمیزاره بهم توهین کنن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خانواده دوست. لارج. باحال. الکی حساس بازی در نمیاره . آزادم میزاره. هوای منو خانوادشو داره. غر نمیزنه. گیر نمیده. تو زندگی بچه نیست و کاملا ی مردو سنگین و در عین حال پسرک شیطون درونشم فعاله برام. خوشتیپ سبزه قدبلند ته ریش. تو مساعل هم دخالت نمیکنیم و به عقاید هم احترام میزاریم. .. بازم بگم

ولی خیلی سخته فهمیدن حرفای اونی که چشاش قشنگه

دوست و رفیق باز نیست ،همیشه هوام و داره ،اجازه دخالت به هیچکس نمیده الویت اش من و بچه ها هستیم ،اهل سفر و گردشه ،موقع خرید 10ساعت هم طول بدم غر نمیزنه

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

اهل جر و بحث و دعوا نیست تا حالا نشده که صداشو بالا  ببره یا فحش بده .... خیلی شوخ کلا تو اوج ناراحتی و استرس یا عصبانیت اینقدر شوخی میکنه که یادم میره همه چی رو ... همه جا ازم تعریف میکنه و پشتم هست.... دست و دلبازه پولش کلا دست خودمه.... بدترین خصوصیتش تنبلیشه دست به سیاه سفید نمیزنه کارای اداریش رو پشت گوش میندازه هزار بار باید بگم تا یه کار و انجام بده واقعا سخته این اخلاقش یه چیز خراب بشه هزار باید بگم‌تا درستش کنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز