elahe_sharghiii مدیر استارتر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 4960 عنوان بیاین نظر بدین 90 بازدید | 17 پست نمیدونم چند وقته از صورتم راضی نیسم همش احساس میکنم زشت شدم به نظرتون باید چیکار کنم صورتم تغییر کنه؟اینم بگم دماغم مشکل نداره وگرنه با یه عمل بینی قیافه خیلی باکلاس میشه 😥 دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘 1398/03/16 | 10:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elahe_sharghiii مدیر استارتر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 4960 عکسمو میدم نظر بدین دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘
elahe_sharghiii مدیر استارتر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 4960 چند وقت ماسک بزار پوستت..ارایشت تغییر بده پوستم صافه مشکل نداره انچنان ولی ارایش چشم بلد نیسم دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘
مامایییییی عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 20038 بزار با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸ فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori
رویاپوشالی عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 21410 پوستم صافه مشکل نداره انچنان ولی ارایش چشم بلد نیسم ماسک بزاری شاداب میشه شروع کن تمرین خط چشم خوب
آینامینا عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 4306 پوستم صافه مشکل نداره انچنان ولی ارایش چشم بلد نیسم منم همینجورم بیچاره میشم تا خط چشمم خوب بشه😣
مامایییییی عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 20038 موهات و لایت کن ابروهات و یکم روشن تر با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸ فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori
bitaaaaaaa عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 210 چهرت خوبه عزیزم فقط یکم برس به پوستتآرایش چشم داشته باشموهاتو هم رنگ کن دو سه درجه روشن تر
elahe_sharghiii مدیر استارتر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 4960 چهرت خوبه عزیزم فقط یکم برس به پوستت آرایش چشم داشته باش موهاتو هم رنگ کن دو سه درجه روشن تر تو اون عکس ارایشم ماسیده بود باتبت چندساعت بیرون رفتن ولی کلا چهره م ارایش خور نیس😥 دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘
bitaaaaaaa عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 210 چون پشت پلک داری فقط از ریمل استفاده کن خط چشم نیازی نیست و یه مداد سفید برای پلک پایینو کرم تغذیه و شاداب کننده پوست و رژ بنظرم برای شما کافیه😊
elahe_sharghiii مدیر استارتر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 4960 چون پشت پلک داری فقط از ریمل استفاده کن خط چشم نیازی نیست و یه مداد سفید برای پلک پایین و کرم تغذیه ... اره بدبختی من همین مدل چشممه😥پف کرده س حرصم در میاد دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘
bitaaaaaaa عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 210 عیبی نداره سخت نگیر حالا من پشت پلک ندارم دوست دارم داشته باشمبرعکس همیمباید از نعمتهای سالمی که خدا داده شکرگزار باشیم
elahe_sharghiii مدیر استارتر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 4960 عیبی نداره سخت نگیر حالا من پشت پلک ندارم دوست دارم داشته باشم برعکس همیم باید از نعمتهای س ... من خیلی صورتم بهتر بود چاق شدم صورتم پر شده کل صورتم شده لپ😥تنها زیباییم فک کنم همون لبامه که درشته😅شانس ندارم سمت پدریم فرم چشماشون خیلی نازه یه دختر عمو دارم کپ گربه😥 دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘
elahe_sharghiii مدیر استارتر عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 4960 عیبی نداره سخت نگیر حالا من پشت پلک ندارم دوست دارم داشته باشم برعکس همیم باید از نعمتهای س ... نگاه کن چشماشو😥خدا روشکر میکنم ولی همه داف شدن ادم احساس افسردگی میگیره😅 دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘