2777
2789
عنوان

دعا کنید برام😔❤

87 بازدید | 13 پست

من تاپیک قبلیم قرار بودبرم از مجازی ولی چون قراره عشقمو ببینم این تاپیکو دومین باره میزارم چون قبلی بازدید نداشته😭😭😭😭❤قرار نیست اما چون مامانم میدونه شاید نبره اون شهری که عروسی هست و عشقمم میتونه بیاد پیشم اما چ کار کنم مامانم راضی بشع تا فردا ظهر😭😭😭❤ما که گناهکاری نمیکنیم که میخوام ببینمش حدود ۳۵۳ روزه از نزدیک ندیدمش🙂خیلی دلم مره یچی بگید مامانمو راضی کنم چون امشب بهش گفتیم میترسم فردا بره به بابام بگه ولی گفت من با بابات کاری ندارم! به نظرتون میبره؟ عروسی پسرعموشه

یک عدد آدم بیکار فارغ التحصیل انسانی🤷🏻♀️ (سال ۹۸)😂در حال حاضر لیسانس حقوق دارم(پایان ۱۴۰۲)🥴⚖️بچه داری ، خانه داری ، کتاب خواندن، فیلم دیدن روتین هرروزم💎🩷🥹

چرا نمیذاره؟؟

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
چرا نمیذاره؟؟

نمیدونم 😔❤

یک عدد آدم بیکار فارغ التحصیل انسانی🤷🏻♀️ (سال ۹۸)😂در حال حاضر لیسانس حقوق دارم(پایان ۱۴۰۲)🥴⚖️بچه داری ، خانه داری ، کتاب خواندن، فیلم دیدن روتین هرروزم💎🩷🥹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم 😔❤

خب نمیگفتی بهش عشقت میومد دنبالت میبردت یا به خودش بگو بامادرت صحبت کنه راضیش کنه منم چن وق پیش برام ی فرصتی پیش اومده بود برم شهری که هس مامانم نذاشت هرچی گفتم ی بهونه ای آورد

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
دلیلش چیه خانوادت مخالفن

ازدواج نکردیم😊و میخکاییم اینبار همو ببینیم تا یک سال بعد که خواستگاری بشه

ازدواج نکردیم😊و میخکاییم اینبار همو ببینیم تا یک سال بعد که خواستگاری بشه

باید رضایت خانواده روبگیری عزیزم 

انشالله که ازدواجتون اگه به صلاحتون هست سربگیره

برای سلامتی دخترم دعاکنید
باید رضایت خانواده روبگیری عزیزم  انشالله که ازدواجتون اگه به صلاحتون هست سربگیره

خب چجوری اخه؟ خواستگاری که سال بعده بابام هم میدونه دو ساله دارم باهاش حرف میزنم برای همین هی میگه سرت توی گوشی نکنو فلان اما خب مامانم مهربون تر از بابامه درک مبکنه اما نمیذاره خب چیه مگه فقط این یه بار! همین یه بارم نمیدونم چکار کنم راضی بشه مامانم و بابام نفهمه 

خب چجوری اخه؟ خواستگاری که سال بعده بابام هم میدونه دو ساله دارم باهاش حرف میزنم برای همین هی میگه س ...

عزیزم خانوادت باید حتما درجریان باشن که خدای نکرده مشکلی برات پیش نیاد 

والبته سعی کن اگه واقعا قصدش  ازدواجه ازمادربخواهی همراهیت کنه سعی کن مادروپدرت رودرک کنی شرایط بدی هست نمیشه خیلی ب کسی اعتماد کرد انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد 

عزیزم خانوادت باید حتما درجریان باشن که خدای نکرده مشکلی برات پیش نیاد  والبته سعی کن اگه واقع ...

خب واقعا قصدش ازدواجه مثل بیشتر پسرای این دوره زمونه نیس ! پارسال رفتم و بهش اعتماد داشتم دارم اون خیلی فرق میکنه و میدونه چیزایی مثل تجاوز اینا برای کسیه که بخواد نیازشو ابان رفع کنه ولی ایشون اینقدر میفهمه که باید چکار کنه یا نباید چیکار کنه واقعا بی عقل نیستیم که ما! اون زیاد با مادرم صحبت کرده حتی تلفنی و چه توی تل چه توی پیام...توی این دو سال فقط دو بار قهر کردیم و به مامانم گفتم‌اصن روی ول کردن هم دیگرو نمیبینی و عشقمم تاکید کرده بهش...در کل پدر مادر من و اون از همچی خبر دارن اما مادر من نمیذاره حتی پنج دقیقه ببینمش! عشق من نمازخونه اینقدر که پسر خوبیه حتی مامانم اخلاقو رفتاراشو میبینه میگه تو از این یاد بگیر😂وخودشم گفته بود میذارم همو ببینین اما حتما به من بگین و حالا که میخواییم ببینیم داره مخالفت میکنه ینی چه آخه دارم دییوونه میشم

چرا نمیذاره؟؟

پایین گفتم

خب واقعا قصدش ازدواجه مثل بیشتر پسرای این دوره زمونه نیس ! پارسال رفتم و بهش اعتماد داشتم دارم اون خ ...

عزیزم موردشما روچندازتاپسرهای فامیل ماهم داشتن که اوایل خانواده رضایت نداشتن ولی خداروشکربااصرارشون این ازدواج سرگرفته ومشکلی هم ندارن باید خانواده هاراضی باشن باید هم شماهم طرف مقابلت سعی کنید رضایت خانواده روبه دست بیارین نگران نباش انشالله که همه چی به خیروخوشی به پایان میرسه

عزیزم موردشما روچندازتاپسرهای فامیل ماهم داشتن که اوایل خانواده رضایت نداشتن ولی خداروشکربااصرارشون ...

باشه عزیزم الان داشتم با مادرم حرف میزدم شاید یکم خوشبین شده باشه نسبت بهش و اینکه میگه جلوش باید حرف بزنه بهم

پایین گفتم

چیشد قبول کرد؟؟