2789
عنوان

بیبیچک

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 31 پست
اجی میترسم کاذب باشه

اگر زیر ده دیقه انداخته مثبته

بهترین لحظه زندگی من شد لحظه ای که عدد بتای بارداریم نشون داد تودلی مامان هههههههست خواب نیست رویا نیست واقعیته
 باور میکنی اینقدددد کمرنگ بود به زور میدیدم ولی زمان که میگذشت پررنگ تر میشد مثلا یکی دو ساعت ...

مال من که الان هرچی نگاه میکنم دیگه همونم نمیبینم ولی اوش دیدم، آخه میخوام زودتر بفهمم اگ باردار نیستم هم آماده شم برا ماه بعد برم دکتر و اینا هم اینکه بفهمم درد نافم از چیه خیلی اذیتم کرد دوروز تمام

بهترین لحظه زندگی من شد لحظه ای که عدد بتای بارداریم نشون داد تودلی مامان هههههههست خواب نیست رویا نیست واقعیته

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بهتر اینه که بری ازمایش بتا اون دیگه مطمئنه شنبه برو ازمایش بده 

آره حتما میرم ممنونم دوستم

فردا صبحم باز یه بی بی چک دیگه بزن ببین چی در میاد 

میذارم همون شنبه مستقیم آزمایش میرم ولی از استرس میمیرم تا اون موقع

ایشا الله که بارداری عزیزم 🙏

انشالا دعا کن برام 

اجی الان زدم منفی شد

تا چن دیقه منفی بود؟ بیا شنبه با هم بریم آز

اجی ده دقیقه....ان شاالله ک تو مادری ولی من دلم شکسته ڋوقی واسه آزمایش ندارم دیگه

من دلم از این بیبی چکهای لعنتی شکسته