2789
عنوان

بیبیچک

223 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها من امروز یک روز تاخیر داشتم

البته قبلا دوره هام معمولا ۳۰ روزه بود دوره قبل که اقدام بودم ۴۲روزه شد این دوره رو هم ۴۲روزه حساب کردم 

روز ۳۵بیبی زدم تا شیش ساعت منفی بود بعد ۴۸ ساعت دیدم خط انداخته بود بیبی دوم روز ۳۷بعد پنج ساعت خط واضحتر از بیبی قبلی انداخت امروز روز ۴۳ بیبی زدم رو خود بیبی یه برق سفید هس ولی من زیرش خط رنگی خخخخخخیلی کمرنگ میبینم بنظرتون خط خود بیبیه یا نه، تو عکس معلوم نیس ولی من از دقیقه دوم این خط رو میدیدم ولی زیر برق سفید روی کاغذ بیبی

بهترین لحظه زندگی من شد لحظه ای که عدد بتای بارداریم نشون داد تودلی مامان هههههههست خواب نیست رویا نیست واقعیته

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نه عزیزم  منفیه

آخه دو هفتس سینم تیر میکشه و دوروز تمام نافم درد میکرد و زیر نافم هی میگرفت و ول میکرد الان تغریبا اکثرا خوب شدن فقط هرازگاهی تخمدانم یا سینم تیر میکشه 

بهترین لحظه زندگی من شد لحظه ای که عدد بتای بارداریم نشون داد تودلی مامان هههههههست خواب نیست رویا نیست واقعیته
شاید بتات پایینه انشالله ک بارداری عزیزم

نمیدونم والا دیگه چیکا کنم 

آخه دو هفتس سینم تیر میکشه و دوروز تمام نافم درد میکرد و زیر نافم هی میگرفت و ول میکرد الان تغریبا ا ...

فک نمیکنم اینا علائم بارداری باشه

ولی اگه بی بی چک تا 10دقیقه خط بندازه مثبته

بعدازچندساعت مثبت کاذبه ینی منفی

به تعدادآدمهایروی کره ی خاکی،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد!!پس این را بپذیر:کسی که تفکرش باتو متفاوت است انسان دیگریست....
برو آز بده ک خیالت راحت شه

آخه خیلی ها میگن تا وقتی بیبی حتی هاله نندازه زیر ۱۰دیقه جواب آزمایش هم دقیق نمیشه گف مثبت و منفیشو

فک نمیکنم اینا علائم بارداری باشه ولی اگه بی بی چک تا 10دقیقه خط بندازه مثبته بعدازچندساعت مثبت کا ...

خودمم کلا ناامید شدم چقد دل بسته بودم که درد زیر دلم برا بارداریه آخه یجوری پوست شکمم کشیده میشد که در عرض سه روز زیر شکمم تا نزدیک واژنم پوستم ترک خورده

خودمم کلا ناامید شدم چقد دل بسته بودم که درد زیر دلم برا بارداریه آخه یجوری پوست شکمم کشیده میشد که ...

اجی منم میخوام بی بی چک بزنم دو روز قبل زدم هاله انداخت الانم میخوام بزنم دست و پایم میلرزه

💖صلوات میفرستی برام
اجی منم میخوام بی بی چک بزنم دو روز قبل زدم هاله انداخت الانم میخوام بزنم دست و پایم میلرزه

هاله خوش تو زمان کم مثبته عزیزم

سلام من سه روز قبل وقت پریودم بی بی چک زدم اولش که گفتم منفی شد بعد بیست دقیقه باز نگاش کردم یه خط خیییلی کمرنگ دیگه افتاده بود باز فردا و پس فردا زدم تقریبا همون حالت بود رفتم ازمایش بتا مثبت بود 😍

سلام من سه روز قبل وقت پریودم بی بی چک زود اولش که گفتم منفی شد بعد بیست دقیقه باز نگاش کردم یه خط خ ...

خطش دیده میشد؟ خطی که من دیدم اولش خخخخخیبی باریک و زیرپوستی بود ولی شوهرم ندید

خطش دیده میشد؟ خطی که من دیدم اولش خخخخخیبی باریک و زیرپوستی بود ولی شوهرم ندید

باور میکنی اینقدددد کمرنگ بود به زور میدیدم ولی زمان که میگذشت پررنگ تر میشد مثلا یکی دو ساعت بعدش یکم قابل دیدن بود