2777
2789
عنوان

حامله ام؟🤣

242 بازدید | 15 پست

عاقا من هرکار میکنم نمی‌گذره

آنقدر خودمو کشتم

بازم هنوز ی هفته از اقدامم گذشته

چکار کنم 

چقد بزنم ب بی‌خیالی🤣

خسته شدم خب

حس میکنم قشنگ سه هفته رد شده

ولی گفتم.... تازه هنوز س هفته ام نشده

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سختیهای بچه دار شدن فک کن سه سوته میگذره

راه حل واقعی میخام

الان مسافرتم

داشتم فک میکردم کل این مسافران دو روزه تون میشه 

اه

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
عاقلا منم به دردت گرفتارم😖😖یک هفته تا موعود مانده😬😬

باز شما ی هفته جلوتری🤣

ای گفتی

خووب یادمه اونوخت ک نتیجه آز بارداریمو گرفتم و مثبت بود

من و شوهرم شوک شدیم ک خب حالا چی...

در حالیکه اونهمه قبلش صحبت کرده بودیم و آمادگی داشتیم و از خدامون بود ولی انگار یهو کلی مسئولیت و کار ریخت رو دوشمون 

من بدبختو بگو ۸ روز از موعدم گذشته و بی بی هام منفیه  خل و چل شدم دیگه

اخی

بنظر خودم ک راه حل فضایی ندادم🤔

آخه من دوهفته بشینم ب سختی های بچه فک کنم؟

ب نظرت دو هفته میگذره؟

راه حل واقعی میخام الان مسافرتم داشتم فک میکردم کل این مسافران دو روزه تون میشه  اه

منم مسافرتم. و امروز موعدمه. دیشب 2 ساعت خوابیدم. و از فکر و خیال از 5 صبح نی نی سایت میچرخم 

عاقلا منم به دردت گرفتارم😖😖یک هفته تا موعود مانده😬😬

منم ۳روز به موعد مونده...خدایی خسته کنندست.آدم از زندگی طبیعی و روالش در میاد، تا وقتی کار دارم که نه اما وقتی بیکارم همش علائم بارداری سرچ می کنم و توی نی نی سایتم...

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قارچ ناخن

moghadasi | 8 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز