2777
2789
عنوان

ارتباط درد شانه و خارج رحمی

941 بازدید | 7 پست

سلام .دو ددفعه یهویی شونم درد گرفت دلم ریخت پایین .زیاد خوندم که خارج رحمی باعث  درد شانه میشه .البته علایم دیگه ای ندارم.هفته پنجم.اگه کسی تجربشو داره خواهشا راهنماییم کنه

خودتو نگران نکن......من تقریبا از ماه دوم بارداری شونه درد شدید داشتم ....الانم که حدودا 5ماه ونیمم شونه درد دارم ولی ملایم شده....و خداروشکر نی نی سر جای خودشه

خدایا شکرت..... بخند...چون غم تو ،دنیا را عوض نمی کند....زندگی حاصل عشق است و امید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو نگران نکن......من تقریبا از ماه دوم بارداری شونه درد شدید داشتم ....الانم که حدودا 5ماه ونیمم ...

سلام خوبین 

از کی درد شانه داشتین من یک هفته به موعدم لتروزل خوردم یهویی بیخودی دردشانخ گرفتم هیچ درد دیگه ای ندارم می ترسم خارج رحمی باشه دارم سکته می کنم از ترس

سلام خوبین  از کی درد شانه داشتین من یک هفته به موعدم لتروزل خوردم یهویی بیخودی دردشانخ گرفتم ...

سلام ممنونم....از ماه دوم بارداری شروع شد...الانم حدود ۱۰ماهه زایمان کردم ولی باز بعضی مواقع شانم درد میکنه

نه نگران نباش چیزی نمیشه

خدایا شکرت..... بخند...چون غم تو ،دنیا را عوض نمی کند....زندگی حاصل عشق است و امید  
سلام ممنونم....از ماه دوم بارداری شروع شد...الانم حدود ۱۰ماهه زایمان کردم ولی باز بعضی مواقع شانم در ...

ممنون عزیزم اون ماه که پریود شدم ولی دوباره این ماه شونه درد گرفتم یکم خفیف تر ولی دوطرفم 

حتما بخاطر لتروزله امیدوارم اثر داشته باشه

ممنون عزیزم اون ماه که پریود شدم ولی دوباره این ماه شونه درد گرفتم یکم خفیف تر ولی دوطرفم  حتم ...

عزیزم😘 ایشالله🙏