2777
2789
عنوان

چله نادعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 3357 بازدید | 454 پست
استارتر ممنون که انقد دقیق هستی. ان شالله که هر چی از خدا میخوای با صلاح خودش، بهت بده    

عزیزم خوندی نفر26 انصراف داده؟ 

فروش لباس زنانه😍😍😍کانال تلگرامangle_shop😊مغازه داشتم جمع کردم. اگر خواستین با پست براتون میفرستم. قیمت عمده زدم
چی صد درصد عزیزم؟ 

ازاینکه شماره 26انصراف دادن ویه کاربر دیگه جایگزین ایشون شدند وماباید به نیت ایشان بخونیم گفتم صددرصد انجام میدم فدای دختر گلم بشم

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ازاینکه شماره 26انصراف دادن ویه کاربر دیگه جایگزین ایشون شدند وماباید به نیت ایشان بخونیم گفتم صددرص ...

آها

شرمنده. دیگه باید ببخشید عزیزم

فروش لباس زنانه😍😍😍کانال تلگرامangle_shop😊مغازه داشتم جمع کردم. اگر خواستین با پست براتون میفرستم. قیمت عمده زدم
عزيزم چند تا تا الان بايد خونده باشيم دارم ميخونم

از شنبه شروع شده. با سه شنبه میشه چهارتا

حاجت روا شی عزیزم

@roya469797     @sarataha     خواهریا نفر26 لیست انصراف داده. (love0000) اگ ...

عزیزم لیستو بروز رسانی کن شاید ما یادمون رفت

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
عزیزم لیستو بروز رسانی کن شاید ما یادمون رفت

فرداشب بیاین لیست جدید رو نگاه کنید

اره . امروز میخونم. 

از شنبه شروع شده عزیزم

حاجت روا شی. فردا بیا لیست جدید رو نگاه کن حتما

چند نفر جابجا شدن

درگیر کارترجمه بودم سرم شلوغ بود حتما میخونم. 

یادت نره. فردا لیست جدید رو گذاشتم منشنت میکنم.حتما نگاه کن